26 / 04 / 2024

Yataş Grup mağazaları

Yataş Grup mağazaları

Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Danış Grup tarafından Çorlu'da inşa edilen Trend Arena Kapılarını bugün açıyor. Sadece Çorlu'ya değil Trakya'nın tamamına hizmet verecek olan Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Cadde üzerinde bulunan mağazalar projelerin değerini arttıyor!

Allora Beytepe projesini hayata geçiren MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm "Yalnızca konutların değil iş merkezlerinin de yer aldığı cadde üzerindeki mağazalar, projenin ve bulundukları bölgelerin değerini arttırıyor.''

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş Grup yurtdışı satış ağını büyütüyor!

Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

Duty free mağazaları için görüşmeye başladı!

NET Holding, KKTC’de kurulu grup şirketi Operis’in Lefkoşa Ercan Havalimanı’nın işletmecisi T&T Havalimanı İşletmeciliği ile, havalimanının duty free perakende satış mağazalarının 25 yıl süre ile kiralama görüşmelerine başladı.

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Yataş Grup mağazaları Haberi

Yataş Grup mağazaları


Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor. Bu yıl da yurtdışında atağa kalkan şirket, yakın dönemde Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açılışı yapacak. Gürcistan'ın önde gelen perakendeci gruplarından biriyle anlaşan Yataş'ın ilk mağazası bin 600 metrekare büyüklüğünde...