20 / 04 / 2024

YDA Holding kazakistan

YDA Holding kazakistan

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Tekfen Holding 15 milyon TL net zarar açıkladı!

Tekfen Holding, Mühendislik ve Taahhüt Grubu’nun Kazakistan’daki iki projesinin koronavirüs sebebiyle durmaya devam etmesi sonrasında 15 milyon TL net zarar açıkladı.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Alarko'dan Kazakistan'da dev ihale!

Alarko Holding, Alsim Alarko liderliğindeki konsorsiyumun Kazakistan'da kazandığı Alma-Ata Çevre Yolu projesine ilişkin sözleşmenin imzalandığını açıkladı. 

Alarko Holding'ten Kazakistan Alma-ata Çevreyolu açıklaması!

Alarko Holding, Alsim Alarko San. Tes. ve Tic. A.Ş.'nin katıldığı İhale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yaptı.

Yıldırım Holding limancılıkta ilk sekiz şirket arasına girecek!

2016'da yılın en büyük satın alma işlemine imza atan Yıldırım Holding, bu ya da önemli satın almalar yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, biri Kazakistan'da diğeri ABD'de iki satın alma için görüşmeler yürüttüklerini söylüyor.

YDA Holding projelerindeki yatak kapasitelerini iki katına çıkarmayı hedefliyor!

5 bin yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Bir altyapı holdingi kuracağız ve halka arz edeceğiz" dedi.

Tavros Yatırım Holding'te iki ortak ayrıldı!

Tavros Yatırım Holding, Kazakistan, Rusya ve Türkiye'de turizm ve gayrimenkul geliştirme olmak üzere iki temel sektörde faaliyet gösteriyor. Öğrenilen bilgiye göre Tarık Celaloğullan ve Rostislav Gurevich, yollarını ayırdılar.

Nata Holding, Türkmenistan'ı yeniden inşa edecek!

Ankara'da 1 milyon metrekare inşaat yapan Nata Holding, dümeni Orta Asya'ya Türkmenistan'a kırdı. Kazakistan, İran ve Türkmenistan'ı birbirine bağlayan demiryolu hattını inşa eden şirket, yeni projelerle birlikte yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım yapacak

YDA Holding kazakistan Haberi

YDA Holding kazakistan

YDA Holding'in Kazakistan'da 500 ve 610 yataklı 2 hastane inşaat projesine yatırım yapacağı bildirildi.

Kazakistan Başbakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Başbakan Askar Mamin'in katılımıyla düzenlenen törende Batı Kazakistan Eyalet Valisi Kumar Aksakalov ile YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arsan arasında 500 yataklı il hastahanesi inşaatını öngören anlaşma imzalandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı'ndan Nur Sultan'ın haberine göre; Arslan Hüseyin'in, Türkistan Eyaleti Valisi Umirzak Şukeyev ile Türkistan kentinde 610 yataklı hastane inşaatı anlaşması imzaladığı da ifade edildi. Yapılan açıklamada, inşaat işlerinin 2022 yılında tamamlanmasının planladığı bildirildi.

Açıklamada, projelerin kamu-özel ortaklığı sistemiyle uygulanacağı ve 2 projeye yapılacak yatırımın 50 milyar tenge (131 milyon dolar) civarında olduğuna vurgu yapıldı.

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Kazakistan'da uygun yatırım ortamının bulunduğunu, projelerin uygulanmasında yatırımcılar için tüm imkanların...