24 / 04 / 2024

yda Hüseyin Arslan

yda Hüseyin Arslan

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan kimdir? Hüseyin Arslan inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Hüseyin Arslan hangi projelere imza attı? İşte YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan biyografisi...

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

YDA Grup uzun vade finansmanlarını kapattı!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Grubumuz geçen yıl 14 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı. Geçen yıl şehir hastaneleri, havaalanları gibi uzun vade finansmanları kapattığımız için rahattık" dedi.

YDA'nın hedefi 3 yıl içinde halka arz!

Üç yıl içinde halka açılmaya hazır hale geleceklerini ifade eden YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Kayseri, Manisa, Konya ve Şanlıurfa'da toplam 5 bin yataklı şehir hastanesi yatırımı yapıyoruz" dedi.

Hüseyin Arslan: Bekle-gör değil yatırım zamanı!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

Hüseyin Arslan: Demokrasinin yanındayız!

Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

YDA İnşaat'tan 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Amacımız inşaatın payını 3'te 1'e indirip öngörülebilir gelir akışı olan işlerimizin oranını artırmak" diyor. Aslan, 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım yapacaklarını belirtiyor.

Hüseyin Arslan'dan, Mehmet Özhaseki yorumu!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak seçilmesine yönelik açıklamada bulundu. işte o açıklama:

Hüseyin Arslan: Altyapı için en uygun araç İslami finansman!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, Washington’da düzenlenen “Küresel Altyapı Forumu”na katıldı. Arslan, altyapı yatırımlarının finansmanı için en iyi aracın İslami finansman olduğunu söyledi.

YDA'dan Türkiye'ye 2 milyar avroluk yatırım!

YDA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, küresel ve yerel olumsuzluklara rağmen Türkiye'ye güvendiklerini ve yatırımlarına hiç ara vermediklerini belirterek, " 2016 yılında Türkiye'ye 2 milyar avro yatırım yapacağız." dedi.

YDA Holding projelerindeki yatak kapasitelerini iki katına çıkarmayı hedefliyor!

5 bin yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Bir altyapı holdingi kuracağız ve halka arz edeceğiz" dedi.

YDA İnşaat, 4 yıl içinde 1.3 milyar euro yatırım yapacak!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gelecek 4 yılda kamu-özel işbirliği projeleri kapsamında 1 milyar 350 milyon euro yatırım yapacaklarını ifade etti. İşte Arslan'ın açıklamaları...

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

yda Hüseyin Arslan Haberi

yda Hüseyin Arslan

Hüseyin Arslan kimdir?

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 1992 yılında “Yüksek Onur” derecesi ile mezun olan Hüseyin Arslan,  1993 yılından bu yana YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Aynı zamanda, Türk inşaat sektörünün köklü ve saygın kuruluşu Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Arslan; gayrimenkul sektörü ve özellikle de Kamu Özel Ortaklığı (PPP) konularında yurt içi ve yurt dışında pek çok konferansa davetli konuşmacı olarak katılmaktadır. 1975 yılında grubun ilk firması olan AKSA İnşaat ile faaliyetlerine başlayan YDA Group bugün; farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle, yurt içi ve yurt dışı iştirakleri bulunan, uluslararası düzeyde iş hacmi yaratan,  6,8 milyar USD’yi bulan tamamlanmış projeleri ve 8 bin kişilik istihdam gücüyle Türkiye’nin lider...