20 / 04 / 2024

Yedigöller fotoğraf yarışması

Yedigöller fotoğraf yarışması

Erdem Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yedigöller'i ve bölgeyi ulusal ve uluslararası arenada tanıtmak için Fotoğraf Sanatçıları Derneği ile Yedigöller'de Sonbahar Fotoğraf Yarışması düzenlediklerini söyledi.

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı için hem fotoğraf sanatının desteklenmesi hem de Türk kadınının sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif etkinliklerde başarılarının ortaya konması için “100. yılda Türk Kadını” isimli bir fotoğraf yarışması düzenlenecek.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması sonuçlandı!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın büyük heyecana sahne olan finalinin ardından ödüller 8 Mayıs’ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Dokuz Eylül Üniversitesi, birinci oldu. 

Mahalle Tasarımı Fikir Yarışması'nda ödül alacak projeler belirlendi!

İller Bankası A.Ş tarafından düzenlenen Mahalle Tasarım Fikir Yarışmasında son aşamaya gelindi.

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması'nda ödüller verildi!

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Mimarlar Odası'ndan fotoğraf yarışması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Dünya Mimarlık Günü kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri 5 Mayıs'ta verilecek!

II. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışmasında dereceye giren projeler belli oldu.Ödüller 5 Mayıs'ta düzenlenecek törenle teslim edilecek..

Şehitkamil Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılacak olan Sanat Merkezi’nin projesi için düzenlenen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’nda dereceye giren mimarlara ödülleri verildi.

ConCept Yapı, Bodrum Cup’ın sponsoru oldu!

Bodrum’da en özgün projelere imza atan ConCept Yapı, bu yıl 28.si düzenlenen The Bodrum Cup’ın Gümüşlük etabının ve fotoğraf yarışmasının sponsoru oldu.

Yedigöller fotoğraf yarışması Haberi

Yedigöller fotoğraf yarışması


Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Yedigöller'i tanıtmak amacıyla sonbahar konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.


Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Erdem Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yedigöller'i ve bölgeyi ulusal ve uluslararası arenada tanıtmak için Fotoğraf Sanatçıları Derneği ile Yedigöller'de Sonbahar Fotoğraf Yarışması düzenlediklerini söyledi.


Başvuruların 30 Aralık'a kadar devam edeceğini aktaran Karaağaç, Düzce ve Bolu'nun birbirini tamamlayan yapıda olduğunu kaydetti.


Karaağaç, orman eko sisteminin sulak alanlarla oluşturduğu zenginliği de tanıtacaklarına işaret ederek, "Düzce'nin Yoğunpelit köyünde birden fazla şelalenin bir arada aktığı bir alan var. Yine aynı coğrafyada şimdiye dek keşfedilmemiş kanyonlar var. Tümünü birleştirerek tabiat parkı oluşturmaya çalışacağız. Önceliğimiz güzelliklerimizi tanıtarak doğa turizmini yaygınlaştırmaktır'' şeklinde konuştu.


''Bakanlığımız, bu bölgeyi ilerleyen zamanlarda doğa turizmi kapsamında tüm güzelliklerin sergilenebileceği bir ortam haline getirmeyi...