19 / 04 / 2024

Yeni köprü için Sultanbeylide kamulaştırma yapılacak yerler nereler

Yeni köprü için Sultanbeylide kamulaştırma yapılacak yerler nereler

İstanbul Sultanbeyli'de 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma yapılacak ada ve parseller hangileri? Üçüncü Köprü için Sultanbeyli İlçesi'nde nereler kamulaştırılacak? Sultanbeyli Mimarsinan Mahallesi'nde nereler kamulaştırılacak?

Türkiye-Yunanistan sınırına 2. köprü için düğmeye basıldı!

Yunanistan ile 2. sınır köprüsü geliyor. Meriç nehri üzerinde ikinci bir sınır köprüsünün inşası konusunda mutabakat sağlandı.

Emekliler dikkat yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Aylık bağlama sistemi yeniden gündemde

Milyonlarca emekliyi kapsayan emeklilik aylık bağlama sistemini yeniden düzenleyecek. Bu noktada geliri düşük olanlar için sosyal sigorta programı oluşturulacak. İşte konuyu ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Korkmaz’dan yeni yıl için hediye alternatifleri... 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni yıl atmosferi, Korkmaz’ın kırmızı dokunuşuyla evlerde... İşte Korkmaz’dan yeni yıl için hediye alternatifleri ve fiyat listesi...

Kira artışında yüzde 25 sınırı nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira zammı anlaşmazlığına yeni bir tedbir getirildi. Yeni kira düzenlemesine göre 1 Temmuz 2023 tarihine kadar kira zammında yüzde 25'lik bir sınır olacak. Peki, kira artışında yüzde 25 sınır nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Erdoğan'ın açıklamasının sıcağı geçmeden dev zam: 1000 lira oldu! Yeni bir zam için daha tarih verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı zam haberinin mürekkebi kurumadan piyasada yeni bir zam dalgası koptu. Kötü haber ise; yeni bir zam için daha tarih verilmesi.. Zamlar sosyal medyanın da gündeminin birinci sırasına yerleşti.

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

Kiralık evler için kura çekilişi yapılıyor!

Türkiye genelinde kiralık ev stokunun azalması ile ev kiralamada yeni dönem başladı. Emlakçılarda uzun sıralar oluşmasıyla birlikte kiralık evler için kura çekilmeye başladı. 

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Yeni köprü için Sultanbeylide kamulaştırma yapılacak yerler nereler Haberi

Yeni köprü için Sultanbeylide kamulaştırma yapılacak yerler nereler

Sultanbeyli'de otoyol için kamulaştırma yapılacak ada ve parseller hangileri?


İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Sultanbeyli'de nereler kamulaştırılacak? Sultanbeyli'de üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak alanlar hangileri? Sultanbeyli ilçesinde otoyol kamulaştırması uygulanacak mahalle, ada ve parseller hangileri?


14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre Sultanbeyli'de kamulaştırma yapılacak parseller belli oldu...


Poyraz Paşaköy arası


Buna göre Sultanbeyli Mimarsinan 0-284 Parsel, 102 Ada 1/3/4 Parseller, 103 Ada 1/21 Parseller, 183 Ada 1/2 Parseller, 260 Ada 4 Parsel, 261 Ada 3/4 Parseller, 272 Ada 4/5/6 Parsellerde kamulaştırma uygulanacak. 



Sancaktepe'de kamulaştırılacak alanların listesi...