19 / 04 / 2024

Yerli kripto borsaları açıklama

Yerli kripto borsaları açıklama

Bitexen ve Paribu yönetimi son günlerde kripto para piyasalarındaki yaşanan yeni gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Kripto para borsalarına kısmi olarak reklam yasağı getirilecek...

Kripto para borsalarının Türkiye’de reklam yapması, müşteri hizmetleri, sosyal medya paylaşımları ve Türkçe dil desteği sunması konusunda önemli düzenlemeler getirileceği açıklandı.

Kripto para piyasalarında ‘SEC’ şoku devam ediyor! Kripto borsasında bu hafta neler olacak?

Geçen hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun bazı dijital varlık borsalarına dava açmasıyla bozguna uğrayan kripto paralar bu hafta toparlanma sürecinde. Makro ekonomik veri gündeminin yoğun olduğu bu hafta volatilitenin yüksek olması bekleniyor.

Kripto para piyasasında deprem! Dev şirket o pazardan çekildi 

Kripto para piyasasında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip ve dünya genelinde popülerlik kazanmış kripto para borsalarından biri olan Binance, beklenmedik bir şekilde Kanada pazarından çekilme kararı aldı. İşte detaylar.

Kripto parası olanlar dikkat! Balinalarda hareketlilik başladı! İşte fiyatı artan altcoinler!

Kripto para borsalarında oklar bir aşağıya bir yukarı dönerken balinaların hareketliliği başladı. Altcoinlerin değeri yine değişirken değer kazanan altcoinler dikkat çekti. İşte detaylar…

ABD borsalarındaki sert satış dalgası kripto paralara da yansıdı! Bitcoin 24 bin dolar seviyesine geriledi

Küresel piyasalardaki sert dalgalanmalar kripto piyasalarını da etkiliyor. Bitcoin, ABD hisse senedi endekslerindeki sert satışların ardından 24 bin dolar seviyesine gerilerken, piyasalar Fed tutanaklarından gelecek haberleri bekliyor.

Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği

 Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından kurum ve kuruluşlardan yardım ve kampanya sağanağaı başladı. Bu kurumlardan biri de  Türkiye'nin en büyük kripto para  borsalarından Bitexen, 10 ili etkileyen deprem afeti akabinde 3 büyük yardım kuruluşu ile iş birliği yaptı.

Kripto para borsası FTX’ten şok duyuru! 415 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Kripto para borsaları ile ilgili gelen olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak son gelen bir haber, yatırımcıların tadını iyice kaçıracak türden. Son dönemlerde ismi sürekli skandallarla anılan kripto para borsası FTX ile ilgili piyasaları sarsacak çok önemli bir gelişme daha yaşandı.

Kripto parada önemli gelişme resmen duyuruldu! 5 milyar dolar geri alındı!

Yaklaşık bir yıla yakın bir süredir sürekli kötü haberlerin odağındaki kripto para borsalarını hareketlendirecek bir haber geldi ve dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in el konulan 5 milyar dolar tutarındaki likit varlığının geri alındığı resmen duyuruldu.

Kripto para piyasası için müjde!

Kripto para piyasası için Japonya'da müjde geldi! Japonya kripto para borsalarının coin listelemelerini daha kolay hale getireceklerini bildirdi.

24 saatte yarım milyar dolar çalındı! İşte kripto para krizinde son durum!

En büyük kripto para borsalarından FTX’te yaşanan likidite sorununun basına yansımasının ardından ABD'de iflasını açıklamıştı. Bunu duyan yatırımcıların ve kullanıcıların paralarını almak için mahkemeye başvurmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden sistemden yarım milyar dolar çekildi.

Netflix'te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından biri olan Ukrayna merkezli WhiteBIT,  abone sayısı ile dikkat çeken ve ikonik bir marka haline gelen Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Avrupa’daki kulanıcılar Netflix'e kripto para ile ödeme yaparak abone olabilecek!.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Uzmanından uyarı: Sahte kripto para borsalarına dikkat edin!

Son zamanlarda artan kripto dolandırıcılığına ilişkin AztecGoldHero Kurucusu ve kripto para uzmanı Ferruh Danacı, yatırımcıları uyardı.  Danacı, “Yatırımcıların işlem yapmak için seçtikleri borsa hakkında dikkatli olması gerekiyor" dedi.

Yerli kripto borsaları açıklama Haberi

Yerli kripto borsaları açıklama

Thodex’in sahibi Faruk Fatih'in Özer'in binlerce kişiye ait milyonlarca dolarla yurtdışına kaçtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hal böyle olunca kripto paralara olan güven de sorgulanmaya başladı. Bloomberg ve Borsagündem'de yer alan habere göre, Bitexen ve Paribu yönetimi son dönemlerde kripto para piyasalarındaki yaşanan yeni gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...


Bitexen yönetimi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Son günlerde ülkemizde kripto para piyasasında yaşanan gelişmeleri yakinen takip etmekle birlikte, kamuoyunda yanlış bir algı oluşmaması için böyle bir açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Bitexen Teknoloji A.Ş.(“Bitexen”), 2018 yılında ‘İTÜ ARI Teknokent Teknoloji Geliştirme’ bölgesinde faaliyete başlayarak; dijital varlık alım-satımı, depolanması/saklanması, yönetilmesi, transfer edilmesi gibi teknolojileri geliştirmiş, güvenilir ürünleri üreterek, Türkiye’de ve küresel alanda da en iyiyi hedefleyen, Finansal Teknoloji (FinTek) sektöründe güçlü,...