27 / 04 / 2024

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi!

Kepez belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis'te oybirliği ile kabul edilen imar planı revizyonu ile Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafı tapularına kavuştu!

Esnafın tapu hasreti bitti KEPEZ Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 24 yıldır tapu bekleyen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Yeşil Yapı'dan finansal duran varlık edinimi açıklaması!

Yeşil Yapı'nın Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesi içinde yüzde 48,15 oranı ile ortak olan Yeşil Holding A.Ş.'nin paylarının 120.689.790  TL bedel ile Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye,  Genel Kurulumuzun onayına sunularak yüzde 9,9 oranı ile  iştirak edilmesine karar verildi

Yeni sanayi bölgelerine Yeşil OSB vizyonu!

Sanayinin teknolojik dönüşümü hakkında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Sanayinin teknolojik dönüşümünü Yeşil OSB vizyonumuzla yürütüyoruz. Yeni inşa edilecek sanayi bölgelerinin de bu vizyonla tasarlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Yeşil GYO Tekirdağ'daki arsasını 10.2 milyon TL'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi, Tavanlı Çeşme Mevkii'nde yer alan 3 adet arsa vasıflı toplam 8 bin 166 metrekarelik taşınmazı 10 milyon 200 bin TL'ye Ortadoğu Enerji Sanayi'ye sattı...

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Haberi

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iki sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Tütüncü, sabah saatlerinde ilk olarak Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Tütüncü, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu ile birlikte dükkânları ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi. 

Başkan Tütüncü, öğleden sonra ise Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile sanayş sitesinde incelemelerde bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tütücü, görev süresi içerisinde sanayi sitelerini birçok kez ziyaret ettiğini söyledi. Tütüncü, “İki sanayi sitemizde esnafımızın, kooperatif yönetiminin talep ettiği hizmetlerin tamamına yakınını yaptık. Eksikleri de hızla tamamlamanın gayreti içerisindeyiz. Hizmetler önemli ama gönülden gönüle yol bulabilmeyi, zaman zaman bir araya gelip sohbet edebilmeyi daha çok önemsiyoruz. Sanayi sitemizin esnafıyla, yönetimiyle aramızda...