24 / 04 / 2024

yeşil gyo Yaşar Altıparmak

yeşil gyo Yaşar Altıparmak

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Yaşar Altıparmak yeniden Yeşil GYO'nun başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden Yaşar Altıparmak getirildi...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek.

Yeşil GYO'dan ev alanlar dikkat!

Yeşil GYO'nun Finansör Banka'ya 396 milyon TL tutarında İnşaat Kredisi Anapara borcu ödendi. Projelerin tamamlanmasına yönelik yeni finansman için Finansör Banka lehine ilave 402 milyon TL ipotek verildi.

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

Yeşil GYO projelerinden ev alanlar dikkat!

Son dönemlerde yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Esenyurt Innovia 4 projesiyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Yeşil Holding'e bağlı Yeşil GYO büyük bir anlaşmaya imza attı. 

SPK'dan Yeşil GYO ve Engin Yeşil'e ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde Yeşil GYO'ya toplam 107 bin 577 lira, şirketin ortağı Kamil Engin Yeşil'e de 38 bin 308 lira idari para cezası kesti

Yeşil GYO'ya iflas davası!

Satışlarına 2011 yılında başlanan ve kaba inşaatı henüz tamamlanamayan 6 bin 500 konutluk Innovia 4 projesini hayata geçiren Yeşil GYO aleyhine iflas davası açıldı.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Yeşil GYO'nun Körfez'deki gayrimenkulünün revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Yeşil GYO  yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO  yönetim kurulu komite üyelerini seçtiğini bildirdi. 

yeşil gyo Yaşar Altıparmak Haberi

yeşil gyo Yaşar Altıparmak

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür ataması hakkında açıklama yaptı.

30 Kasım 2015 tarihinden 12 Eylül 2018 tarihine kadar genel müdürlük görevini ifa eden Selçuk Canpolat'ın yerine, ayrıca Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak 9 Kasım 2018 tarihinde genel müdür olarak atandı.

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
30.11.2015 tarihinden 12.09.2018 tarihine kadar Genel Müdürlük görevini ifa eden Selçuk Canpolat'ın yerine, ayrıca Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak 09.11.2018 tarihinde genel müdür olarak atanmıştır.  Pay sahiplerimize ve kamuoyuna saygıyla...