27 / 04 / 2024

Yeşildağ İnşaat yeni projeleri

Yeşildağ İnşaat yeni projeleri

Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli...

Erol Altan: Yeni yasa tasarısı Türkiye'de yabancı yatırımı artıracak!

Yabancı yatırımcıyı çekmek adına sektör için büyük bir adım atıldığını dile getiren Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, yaşanan sürecin Türk ekonomisi ve inşaat piyasasını canlandıracağını vurguluyor...

Merkez Bankası'ndan TL'ye dönüşüm için yeni eşik!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalara gerçek kişi hesaplarının TL'ye dönüşümü için yeni eşik belirledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Ofis kiraları TL'ye dönüyor, 43 yeni AVM geliyor!

JLL Türkiye’nin 2018’in ilk yarısını mercek altına alan ‘Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporuna göre, 43 yeni AVm açılacak ve ofis kiralarında TL'ye dönüş başladı...

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Yeşildağ İnşaat yeni projeleri Haberi

Yeşildağ İnşaat yeni projeleri

YEŞİLDAĞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, Mari Rezidans projesinin Kağıthane'ye artı değer katacağını düşünüyor. Mari projenizin diğer projelerden farkı nedir? 


Lokasyonu ve fiyatı olarak özetleyebilirim. Mari şehrin merkezinde; Kağıthane'de. Bu nedenle de İstanbul'un Avrupa yakasının en önemli yerlerine çok yakın. Ayrıca projenin özgün mimarisi, blokların çevresinin açık olması, kapanamaz bir manzara sunması da çok önemli. 


Mari Rezidans'ta fiyatlar nasıl? 


Mari Rezidans toplam 2 bloktan oluşan, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde toplam 137 adet daireden oluşan aile konseptli bir projedir. 75 adet brüt 100 m2'lik 2+1 daire, 15 adet 105 m2'lik 2+1 daire ve 47 adet 115 m2 ile 135 m2 büyüklüğünde 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Mari Rezidans Projesi'nde fiyatlar 390 bin TL ile 741 bin TL arasında değişiyor. 


Sektörünüzü kısaca değerlendirebilir misiniz? 


2000'li yıllardan bu...