27 / 04 / 2024

yıldırım kuleli beyoğlu piripaşa satılık

yıldırım kuleli beyoğlu piripaşa satılık

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beyoğlu'da hayata geçirildi...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçeye kazandırdı.

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyatların 440 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yıldırım Yapı Kuleli Evleri 3 etaptan oluşuyor.

Yıldırım Kuleli Evleri Bomonti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 yıl sonra sahiplerine teslim edilecek olan Yıldırım Kuleli Bomonti Evleri Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafede yer alıyor...

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları!

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşeceği projede 69 konut ve 13 dükkan yer alıyor.

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Yapı Grubu imzası taşıyan Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2'de toplam 94 adet konut bulunuyor. Proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

yıldırım kuleli beyoğlu piripaşa satılık Haberi

yıldırım kuleli beyoğlu piripaşa satılık

İstanbul Beyoğlu’nda Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa projesi iki etaptan oluşuyor. Kuleli Evleri Piripaşa'nın ilk etabı 587 daireden meydana geliyor. 
 
Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 189 olarak belirtiliyor. 
 
 Piripaşa Kuleli Evleri'nde;
 
24 saat güvenlik
Kapalı Otopark
Fıtness Club
Sinema Odası
Yeşil alan
Yüzme Havuzu
Koşu Parkuru
Sauna  olanaklarına da yer veriliyor.


Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi!
444 2 189
http://yildirimyapigrubu.com/project/piripasa
Gizem...