28 / 03 / 2024

yıldırım yapı Osman Yıldırım

yıldırım yapı Osman Yıldırım

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım kentsel dönüşümde bölgeyi kapsayacak büyük ölçekli planlamaların yapılması gerektiğine vurgu yaparak; parsel bazında yenilemenin şehirlerde yoğunluğu artıracağına dikkat çekiyor.

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım'da kaçak yapılarla mücadele sürüyor!

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılarla mücadelesini devam ettiriyor.

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiriyor. Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

yıldırım yapı Osman Yıldırım Haberi

yıldırım yapı Osman Yıldırım

Türkiye’de 1999 yılından bu yana ‘Kentsel Dönüşüm’ yasasının sağladığı kolaylıkla birçok bina yenilenirken, risk altında yenilenmeyi bekleyen hala milyonlarca konut bulunuyor. Yenilenmenin uzun vadede sağlıklı olabilmesi için ise yeni çözümler gerekiyor. Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım kentsel dönüşümde bölgeyi kapsayacak büyük ölçekli planlamaların yapılması gerektiğine vurgu yaparak; parsel bazında yenilemenin deprem sırasında evlerde can kayıplarını azaltırken şehirlerde yoğunluğu artıracağına dikkat çekiyor.


Ülkemizde yapılan son tespitlere göre 20 milyon konut stokunun yaklaşık 6 milyonunun risk altında ve yenilenmeyi bekliyor.  1999 yılında yaşanan deprem sonrasında gündeme gelen kentsel dönüşüm yasası ile konutlarda yenilenme farklı projelerde hayat bulsa da şehirler için uzun vadede dönüşüm projelerin istikrarlı ve planlı olması gerekiyor.


Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım çıkarılan yasanın yenilenmenin...