20 / 04 / 2024

Yıldız Holding Türkiye yatırımı

Yıldız Holding Türkiye yatırımı

Yıldız Entegre, Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Rusya ’da eş zamanlı tesis kuracak, dünyada ilk 6 'ya girecek. Yıldız Entegre 4 dış yatırıma birden başlıyor.

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Yıldız Holding Türkiye yatırımı Haberi

Yıldız Holding Türkiye yatırımı

Yıldız Entegre; Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Rusya’da 4 dış yatırıma birden başlıyor. Bir büyük yatırım da Türkiye’de yapılacak. Böylece şirket 500 milyon eurosu dışarıda olmak üzere toplamda 600 milyon euro’yu (1.7 milyar TL) bulan büyük bir yatırım hamlesini başlatıyor. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, “Beş yatırım eş zamanlı başlıyor. Dışarıdaki dört yatırım proje başına 125 milyon euro’luktur. Türkiye biraz küçük olacak. Yurtdışı tesislerimiz sıfırdan kurulacak. Belki Rusya’da eski bir tesisi satın alabiliriz, görüşme var, anlaşabilirsek satın alma olabilir” dedi. 


Yıldız Entegre’nin Türkiye’deki yatırımı Manisa’da, teşvik belgesine göre 136 milyon liralık bir yatırım olacak ve melamin kaplı yonga üretecek. 


Yıldız Entegre, Yıldızlar Yatırım Holding’in altında. Yıldızlar Holding’in ayrıca gübre, ABD’de plantasyon işletmeciliği, denizcilik faaliyeti var. Bir başka önemli gelişme, demir...