02 / 05 / 2024

yıldız parkı yapılaşma

yıldız parkı yapılaşma

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Gökçeada'da yapılaşma tehlikesi!

Gökçeada’ya bağlı Yıldızkoy yapılaşma tehlikesi ile karşı karşıya bölge sakinleri söz konusu iddialar nedeniyle tepki gösteriyor. 

Gökçeada Yıldızkoy'daki yapılaşma kararına tepki!

Gökçeada Belediye Meclisi, Balıkesir-Çanakkale bölgesi Çevre Düzeni Planı doğrultusunda Uygulama İmar Planı’na onay verdi. Çevrecilerden ve siyasi isimlerden yapılaşma kararına tepki geldi.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Tarım arazileri için uyarı! Yapılaşma yayılıyor!

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel, salgın ve deprem gibi nedenlerle tarla ve arazilerde son dönemde yapılaşmanın arttığını belirterek, "Tarım arazilerinde kaçak, izinsiz ve imarsız bir yapılaşma tehlikesi başlamış ve yayılmaktadır. Bu konuda çok acil harekete geçilmelidir" diye konuştu

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

İhtiyacımız planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma!

AFAD Başkanı Güllüoğlu, "Afet yönetimi açısından başarılı bir örnek var. Umarım bu heyelanlar tekrarlanmaz ancak planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma bizim ihtiyacımız." dedi...

Yıldız 1 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız 1 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Yıldız tarafından kuruldu. 

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Yıldız Park Altındağ daire fiyatları!

2019 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Yıldız Park projesi Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

yıldız parkı yapılaşma Haberi

yıldız parkı yapılaşma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın büyük tepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım koşullarını yeniden düzenleme kararının İstanbul’daki doğa harikası Sedef ve Kaşık adaları ile Yıldız Parkı için de uygulandığı öğrenildi. Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre; Bu karar sonrasında Adaların bir bölümüne turizm tesisleri ve yat limanı inşa edilebilecek. TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, konuya ilişkin "Çok kaygılıyız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yaptığı değişiklikle bütün sit alanlarını ciddi anlamda yapılaşma riskiyle karşı karşıya bıraktı. Bunlar tesadüfi alanlar değil" açıklamasında bulundu. 

Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresiyle ilgili sit değişikliğine ilişkin tepkiler devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kaşık Adası ve Sedef Adası’nın bir bölümünün “Nitelikli Doğal Koruma Alanı” bir bölümünü ise...