24 / 04 / 2024

Yılmaz Özdil kaçak yapı

Yılmaz Özdil kaçak yapı

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

A101 Haftanın Yıldızları'nda akılalmaz indirimler başladı! Dev kampanyayı kaçırmayın! 29 Mayıs 2022 fiyat listesi!

A101 Haftanın Yıldızları'nda akıl almaz indirimler başladı! A101, beyaz et, meyve, sebze, yoğurt, bal, zeytin ve daha pek çok ürüne inanılmaz indirimler yaptı! Peki, A101'de indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Mayıs 2022 Haftanın Yıldızları fiyat listesi...

Kaçak yapılarla mücadelede tek Bakanlık sorumlu olsun önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge, Akdeniz ve Ege kıyılarındaki kaçak yapıları kaleme aldı. İşte Fatih Çekirge'nin 'Bekçi barakası nasıl butik otel oldu' başlıklı yazısı...

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Pendik'te yıkılan kaçak yapıların yerine kreş yapılacak!

İBB, Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların yerine kreş inşa etmek için harekete geçti.

Muğla'da 1 yılda 688 kaçak yapı yıkıldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 2019 yılından 2021 Nisan'a kadar Muğla'da "İmar Barışı"na aykırı olduğu belirlenen 889 kaçak yapının 688'i yıkımı yapıldı. 

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Arnavutköy'deki 5 kaçak yapı yıkıldı!

İstanbul Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 5 yapı yıkıldı.  

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Yılmaz Özdil kaçak yapı Haberi

Yılmaz Özdil kaçak yapı

Gazeteci Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına kayıtlı Bodrum Bitez'deki villasını 143 metrekare yapı izni olması karşısında eklentilerle 300 metrekareye çıkardığının ortaya çıkmasından sonra yeni bir gelişme yaşandı. Yeni Asır'da yer alan habere göre; imar planında "ofis ve işyeri" olarak 2 bağımsız bölüm olduğu ortaya çıkan villasını kurtarma derdine düşen Özdil'in ticari imarı olan villayı ofis olarak kullanacağını söyleyerek Bodrum Belediyesi'ne başvuru yapıldığı ortaya çıktı. Özdil ailesinin, "tek bağımsız bölüm projesi" hazırlayıp Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne sunduğu, bodrum katların da yer aldığı projenin ofis olarak kullanılacağının bildirildiği belirlendi. Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen bina ile ilgili yeni projenin onaylanması durumunda Özdil'in ofis adı altında villasını kullanmayı düşündüğü söyleniyor.

KARARI BELEDİYE VERECEK

Bodrum Belediyesi'nin projeyi onaylayıp onaylamayacağı ilerideki günlerde Meclis Toplantısı'nda...