19 / 04 / 2024

yoncalı barajı ihale süreci

yoncalı barajı ihale süreci

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy, Yoncalı Barajı’nın yapılan ihalesinin 2 katılımcı tarafından Kamu İhale Kurumu’na götürüldüğünü belirterek, eksikliklerin ihale dosyasındaki düzeltme ile 1 haftada giderileceğini kaydetti...

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Geyikli Barajı ihale süreci mecliste!

Geyikli Barajı ihale süreci meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koçali Barajı'nın ihale süreci TBMM gündeminde!

Koçali Barajı için yapılan ihale süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Reşitköy Barajı ihalesi 19 Ocak'ta!

Burhaniye Reşitköy Barajı ihale tarihi 19 Ocak 2017 Perşembe günü olarak belirlendi. Resmi olarak yayınlanan ilan da, açık ihale usulü ile yapılacağı belirtilen “Balıkesir Reşitköy Göleti İnşaatı” sözleşme yapıldıktan sonra 30 gün içerisinde yer teslimi yapılarak 1450 gün içerisinde bitirilecek.

Bayburt Kırklartepe Barajı'nın ihalesi 29 Eylül'de!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Bayburt’ta inşa edilen Kırklartepe Barajı için geri sayım başladı. 29 Eylül 2016 tarihinde ihale edilecek olan projenin tamamlanmasıyla 57 bin 080 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak.

Gümüşhane Bahçecik Barajı’nın ihalesi 22 Ağustos'ta!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Karakaya Baraj Gölü kiraya verilecek!

Karakaya Baraj Gölü 7. Bölge olarak belirtilen Arguvan-Arapgir arasındaki avlak sahasının ihaleyle kiralanacağı bildirildi. 5 yıllık süre için yapılacak ihale sonucunda, kiralama sözleşmesi imzalanacağı belirtildi.

Alaköprü Barajı'nın inşaat ihale süreci haftaya başlıyor!

Hem Anamur'un hem de Kıbrıs'ın su ihtiyacını karşılayacak olan Alaköprü Barajı'nın inşaat ihale süreci haftaya başlayacak. Baraj, 7 bin 525 kişiye istihdam sağlayacak.

Adıyaman Çelikhan Çat Barajı Tuneli ihale edildi!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 12 yıldan beri planlanan Çelikhan Çat Barajı Tuneli Projesinin ikinci aşaması ihale edildi.Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise, emeği geçen herkese teşekkür ederek, 12 yıllık rüyasının gerçekleştiğini aktardı.

Bahçecik Barajı ihale aşamasında!

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, gerçekleştiğinde Gümüşhane’nin su ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan Bahçecik Barajı’nda ihale aşamasına gelindiğinin müjdesini verdi.

Edirne'de yeni içme suyu isale hattı için ihale yapıldı!

Edirne’de, Kırklareli’nde bulunan Kayalıköy Barajı’ndan getirilecek yeni içme suyu isale hattı için ihale yapıldı. Haziran 2016 tarihinde tamamlanması beklenen çalışma sonucunda Edirne’nin 2050 yılına kadar içme suyu problemi giderilmiş olacak.

Hasankeyf Zeynel Bey Türbesi'ne ihale çıkmadı!

12 bin yıllık tarihi antik kent Hasankeyfi sular altında bırakacak olan llısu Baraj inşaatında ısrar edilirken, Hasankeyf'te 10 bin yıllık 50 ayrı tarihi eserin farklı alana taşınması için ihale açıldı.

Zeynel Bey Türbesi'nin taşınma işi ihale edilecek!

Batman'da yapılacak Ilısu Baraj Gölü’nün suları altında kalacak tarihi Hasankeyf İlçesi’nin sembollerinden Zeynel Bey Türbesi’nin taşınması için ikinci kez ihale yapılacak...

yoncalı barajı ihale süreci Haberi

yoncalı barajı ihale süreci


DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy, Yoncalı Barajı'nın yapılan ihalesinin 2 katılımcı tarafından Kamu İhale Kurumu'na götürüldüğünü belirterek, eksikliklerin ihale dosyasındaki düzeltme ile 1 haftada giderileceğini kaydetti.


Yiğitsoy, İl Koordinasyon Kurulu'nda Yoncalı Barajı ile ilgili olarak verdiği bilgide, sadece Kamu İhale Kurumu'na şikayet edildi. Yapılan itiraz sonuçlandı. 1 hafta içerisinde toparlanacak. Yapılan itirazlardan birisi kabul edildi, birisinin kabul edilmedi. İki tarafta itiraz etmişti. Yeniden ihale yapılmadan işlemlerde düzeltme yapılacak" şeklinde bilgi verdi.


Yiğitsoy, Yoncalı Barajı'nın 9 kilometre 480 metre uzunluğundaki isale tüneli ve sulama şebekesi projesinin yapımı ihalesinin de sonuçlandığını belirterek, ön yeterlilik ihalesinin 17 Ocak 2014 tarihinde DSİ Genel Müdürlügü tarafından yapıldığını söyledi.


DSİ Bölge Müdürü Yiğitsoy, Recai Kutan Sulama Prjoesi'nin de ihalesinin ve sözleşmesininde yapıldığını belirterek, bu prjoenin...