29 / 03 / 2024

Yonga Mobilya genel kurul toplantısı

Yonga Mobilya genel kurul toplantısı

Yonga Mobilya, 29 Mart 2013 cuma günü Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek...

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Mobilya sektöründe KDV indirimi talebi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, mobilya sektöründe KDV indirimi çağrısında bulundu. Palandöken, ''Mobilya sektöründe KDV indirimi uygulaması tekrarlanmalı" diye konuştu.

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Yıldız Mobilya Genel Müdürü Mesut Yıldız, KDV oranının 3 ay süreyle yüzde 18’den 8’e düşürülmesinin mobilya sektörünü hareketlendirdiğini söyledi.

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

1 milyon memura indirimli mobilya!

1 milyon Büro Memur-Sen üyesi indirimli mobilya alabilecek. Avantajlı kartal şekilde bir çalışmalarının olduğunu söyleyen Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, "Tüm Türkiye'deki memurlarımızı kapsayacak şekilde bir anlaşma yapmak mümkün olacaktır." dedi.

İder Mobilya, küçük yaşam alanlarını yeniden tanımlıyor!

İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, dekorasyonla evinizi olduğundan büyük gösterebilecek ve rahat bir nefes almanızı sağlayacak püf noktalarını açıklıyor...

İder Mobilya, küçük yaşam alanlarını dekorasyonla yeniden tanımlıyor!

İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, dekorasyonla evinizi olduğundan büyük gösterebilecek ve rahat bir nefes almanızı sağlayacak püf noktalarını açıklıyor..

İder Mobilya, Senna ile evinizdeki keyif köşelerinin mimarı oluyor!

İder Mobilya, Senna Yemek Odası’nı tasarladı. Her evin ihtiyacına ve genel dekorasyonuna uygun, zengin ürün alternatifleri sunan İder Mobilya, Senna ile evinizdeki keyif köşelerinin mimarı oluyor.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Saloni Mobilya ABD'de 30 noktada ürün satışı yapacak!

Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ''Nisan ayında ABD'de ir bir mobilya fuarına katıldık ABD'de 30 noktada, kendi markamızla ürün satışı anlaşması yaptık.''dedi.

MOSFED 1. Genel İstişare Toplantısı'nda sektörün sorunları ele alındı!

MOSFED’in İstanbul Intercontinental Hotel’de düzenlendiği 1. Genel İstişare Toplantısında sektörün sorunları ele alınırken, bu sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla Türkiye’nin 10 mobilya kümelenmesi ve bölgesinde çalıştaylar düzenlenmesi kararlaştırıldı.

7 yılda bir mobilya değiştiriyoruz!

Tasarımın mobilya sektörünü olumlu etkilediğini söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, “Türk insanı 15 yılda bir mobilya değiştirirken artık 7 yılda değişime gidiyor" dedi.

Yonga Mobilya genel kurul toplantısı Haberi

Yonga Mobilya genel kurul toplantısı
Yonga Mobilya tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimizin Ana Sözleşmesi, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununa ve Sermaye Piyasası Mevzuatlarına uygun olması için Tadil Tasarısı yeniden düzenlenmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ve TC. Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gerekli izinler alınmıştır. 29 Mart 2013 cuma günü yapılacak Olağan Genel Kurulda ortakların onayına sunulacaktır.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ile TC. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış ana sözleşme ekte...