18 / 04 / 2024

Yücel Yaşar

Yücel Yaşar

Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yepyeni bir teknokent konsepti planladıklarını, bu sayede Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Yücel Yaşar Haberi

Yücel Yaşar

Mevcut fiziki alanlarında yüzde 100’e yakın kapasiteye ulaşan Teknopark İzmir (İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi), ana bölgesinde yapılaşma için düğmeye bastı. Burada bir teknokent konsepti oluşturulması planlanıyor. Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yeni konsept ile Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşımış olacaklarını belirtti. 


10 yılı aşan tecrübeyle, gerek Ar-Ge ve inovasyon ekosisteminde gerekse de teknopark işletmeciliğinde önemli bilgi ve tecrübe sahibi olduklarını söyleyen Yaşar, "Teknopark İzmir 5+ Vizyon Strateji Belgesi’ olarak hazırladığımız doküman ile Türkiye’deki öncü ve rol model olma misyonumuzu geleceğe taşıyacağız. Bu bağlamda, şu anda tam kapasitede olan mevcut fiziki alanlarımızı genişletecek yatırımlarla bölgemizin dinamizmini artıracağız. Kurumsal kimlik yenileme çalışmasını tamamlayarak ekosistemdeki gücümüzü pekiştireceğiz. Bir sonraki adımımızda ise 2 milyon metrekare alan üzerindeki ana...