20 / 04 / 2024

Yücesoy Konsept izmir satılık ev fiyatları 

Yücesoy Konsept izmir satılık ev fiyatları 

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

1935 yılında İzmir'in 5 senelik imar planı hazırlanmış!

1935 yılına ait İzmir'in 5 senelik imar planı açıklanmış. Şehrin imarı ve diğer ihtiyaçları için belediyelerce beş senelik bir imar planı hazırlanmış.

1940 yılında İzmir'deki 200 evin tahliyesi talep edilmiş!

1940 yılında İzmir Sinekli 'de meydana gelen heyelan birçok yapıyı etkilemiş. Ancak heyelandan etkilenen vatandaşlar evlerde yaşamaya devam etmiş...

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi  Sancaktepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Konut yatırımının yeni yıldızı: İzmir!

Özellikle beyaz yakalıların en çok tercih ettiği İzmir'de İstanbul-İzmir Otoyolu’nun açılması ile konut sektörü de hareketlendi.

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısı TBMM'de!

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yücesoy Konsept izmir satılık ev fiyatları  Haberi

Yücesoy Konsept izmir satılık ev fiyatları 

2 blok olarak inşa edilen Yücesoy Konsept projesi İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla tanıtılıyor. Proje  140 adet daireden meydana geliyor. 

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri, Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor. Proje yüksek kira potansiyeline sahip. 

31 Ağustos 2019 tarihinde teslim edilecek olan İzmir Yücesoy Konsept   projesinde daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Projede daire büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor.  

Yücesoy Konsept projesinde ön satış dönemine özel fiyatlar ise 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitness merkezi, kameralı güvenlik bulunuyor. 


Yücesoy Konsept Çiğli iletişim!

Tel: 0 232 325 51 51  
Web: http://www.yucesoykonsept.com/

Özge ÖZDEMİR...