19 / 04 / 2024

yücesoy mühendislik Kuzeyşehir 2. Etap

yücesoy mühendislik Kuzeyşehir 2. Etap

Kuzeyşehir projesi Sign of the City Awards 2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı.Cem Yücesoy, Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni yılın ilk günlerinde satışa sunacaklarını ifade etti.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Blue Projects Lımıted ve Blue Projects Two Lımıted ortaklığında kuruldu.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kıdış ve  Zeliha Cansever tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Adl Kuzey Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adl Kuzey Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altuner tarafından kuruldu.

Yıldem Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldem Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Demirkaya ve Murteza Yılmaz tarafından kuruldu.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar için yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapılar için yıkım kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

yücesoy mühendislik Kuzeyşehir 2. Etap Haberi

yücesoy mühendislik Kuzeyşehir 2. Etap

YÜCESOY Mühendislik’in İzmir Menemen’de yapımını sürdürdüğü projesi Kuzeyşehir, Sign of the City Awards2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı. Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; İzmirli bir firma olarak ‘En İyi Çok Katlı Konut’ projesini kazanmaktan ötürü gurur duyduklarım belirten Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkam Cem Yücesoy, İzmir’in adım ulusal bir yarışmada duyurmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başannın bir ekip işi olduğunu ve Kuzeyşehir projesinde ayrıntılara çok önem verdiklerini söyleyen Cem Yücesoy, doğru lokasyonda kaliteli konutlar üretmek için çalıştıklarını dile getirdi. Projenin güçlü rakipleri arasında ödüle layık görülmesinin şirketin vizyonunun ne kadar doğru olduğunu ispat ettiğini söyleyen Cem Yücesoy, gerek sosyal donatıları ve inşaat kalitesi, gerekse yeşil alana verdikleri önemle rakiplerinden farklılaştıklarını ifade etti. Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni...