29 / 03 / 2024

Yunusemre 2016 kentsel dönüşüm projeleri

Yunusemre 2016 kentsel dönüşüm projeleri

Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde gerçekleştirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Atölye Çalışması Saruhan Otel'de gerçekleştirildi.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Kocasinan Yunusemre'de kentsel dönüşüm rüzgarı!

Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’ndeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Yunusemre'de kentsel dönüşüm kapsamında okullar yenilenecek!

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Yunusemre kentsel dönüşüm projesi askıya çıktı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinin askıya çıktığını duyurdu. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi, 4 mahallede kullanım ömrünü tamamlayan konutları yenilemeyi, kentin merkezini oluşturmayı planladığı kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalara devam ediyor. 

Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Yunusemre'de kentsel dönüşüm süreci hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Türkiye’nin örnek projeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm projesi hız kazanıyor.

Yunusemre 2016 kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Yunusemre 2016 kentsel dönüşüm projeleri

Yunusemre Belediyesi'nin ilçenin merkezini oluşturmak için başlattığı kentsel dönüşüm atağı hız kazanıyor. Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde gerçekleştirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Atölye Çalışması Saruhan Otel'de gerçekleştirildi. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri, firma yetkilileri ve Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü personeli katıldı. Programda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Manisa 2025'e Bakış ve Barselona teknik gezisine ilişkin sunum yapıldı. Şirket yetkilisi Öznur Gizem Uzuner tarafından gerçekleştirilen sunumda Laleli ve Mesir Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projelerinin alternatif tasarımları katılımcılara aktarıldı, tasarımlar tartışmaya açıldı. Atölye çalışmasının büyük...