19 / 04 / 2024

yurtdışı Modoko AVM

yurtdışı Modoko AVM

Modoko dev projelerini arka arkaya sıralıyor. İstanbul'da Anadolu yakasının 1969 yılından beri mobilya merkezi olan Modoko, yatırımı için onay alınan Modoko AVM'leri yurtdışına da yayma kararı aldı...

AVM'lerde kira indirimine devam!

Şimdiye kadar yurt içi ve yurtdışında 50’nin üzerinde AVM’ye proje & konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, yaptığı araştırma sonucunda Türkiye'nin AVM karnesini çıkardı. 

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Orge, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti!

Son yıllarda İstanbul'da metro hatlarının elektrik işini almasıyla dikkat çeken Orge, yurtdışında raylı sistemlerin yanı sıra büyük konut, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti....

Vadistanbul AVM’nin mimarları İstanbul’a müze tasarlamak istiyor!

Özgenler Kardeşler, yurtdışındaki deneyimlerini İstanbul’a taşıdı. En son Vadistanbul AVM’ye imza atan mimarların hayali bir İstanbul Kent Müzesi tasarlamak.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

ASKON, Rusya ve Irak'ta Türk AVM'si açacak!

ASKON Türk markaları yurtdışına açacak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ASKON, Rusya ve Irak’ta sadece Türk ürünlerinin satılacağı iki Türk AVM’si açacak.

Perakendecilerin yurtdışı mağaza sayısı arttı!

AVM kiralarındaki artış, doygunluk noktasında ulaşan sektör ve iç piyasadaki çalkantılar perakendecilerin rotasını mecburen yurtdışına çevirdi.

AVM'lerde dövizle kira sadece Türkiye'ye özel!

DeFacto’nun CEO’su İhsan Ateş, “16 ülkede mağazamız var. Yurtdışındaki AVM’lerde kira için yerel para birimi kullanılıyor. Rusya’da ruble, Katar’da riyal ile kira ödüyoruz. Dolar ve Euro ile kiralar sadece Türkiye’ye özel” dedi.

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

AVM'ler kirada TL'ye dönmeli!

Başbakan Binali Yıldırım AVM'lere " Dövizle kira almaktan vazgeçin" vatandaşlara ise "Yurtdışında işinizi TL ile yürütün" çağrısında bulundu.

Fiba Gayrimenkul AVM portföyünü ikiye katlayacak!

Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları'nın yurtiçinde ve yurtdışında toplam sekiz AVM'si var. Grup kısa vadede yapacağı satın almalarla bu sayıyı ikiye katlamayı planlıyor.

Demir İnşaat yurtdışında Türk Şehri inşa edecek!

Demir İnşaat, yurtdışında ilk projelerini hayata geçirecek. Ukrayna'da 600 konut, otel ve AVM'den meydana gelen Türk Şehri'ni inşa edecek firma, Almanya'nın Potsdam kentinde de karma proje yapacak.

yurtdışı Modoko AVM Haberi

yurtdışı Modoko AVM


İstanbul'da Anadolu yakasının 1969 yılından beri mobilya merkezi olan Modoko, dev projeleri arka arkaya hayata geçirecek.Toplam 267 işletmecinin 350 mağazada hizmet verdiği ve haftalık 4 bin kişinin ziyaret ettiği Modoko, yatırımı için onay alınan Modoko AVM'leri yurtdışına da yayma kararı aldı. 


7 dönümlük araziye, AVM, otel ve teknik eğitim lisesi yapmak için kolları karar alan yönetim, Avrupa'ya Türk mobilyasını yerinde satmak için Modoko AVM'ler ihraç edecek. 

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, Türk mobilyalarının dünyada çok tutulduğunu ve bu talebi yerinde değerlendirmek için yurtdışına açılmaya karar verdiklerini söyledi.

İLK MOBİLYA AVM'Sİ 


Özçelik "Modoko'nun yönetim binasının olduğu 7 dönümlük bir arazi var. Oraya Türkiye'nin ilk mobilya AVM'sinin yanı sıra bir otel ve teknik lise kurmayı hedefliyoruz" dedi. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yurtdışı uçuşlara açılmasıyla yabancı...