27 / 04 / 2024

Yuvarlak Yatak Cellini

Yuvarlak Yatak Cellini

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider firması Cellini, masaj keyfini ve konforu bir arada sunan, yuvarlak tasarımıyla dikkat çeken Dream Wave yatak modeliyle rahat bir uyku özlemi çekenlerin yeni gözdesi olmaya aday

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Teleset Nebula Yatak Odası ile modern ve şık dokunuşlar odanızda!

TELESET Nebula Yatak Odası, sade ve zarif tasarımıyla evlere dekoratif şıklık getirirken, işlevselliğiyle de dikkat çekiyor…

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Konforu odanıza taşır…

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Yatcop, Türkiye'nin yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor!

Yatcop, temsilciliğini yaptığı İtalyan yataklarıyla, özellikle Türk konut sektöründeki yeni projelerin, yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor.

Ashley Furniture ile tropikal esintiler yatak odanızda!

Ashley Furniture, ‘Evimde yaz hiç bitmesin’ diyenlere özel ürünleriyle, tropik esintileri evinize getiriyor. Ananas ağacı kaplamalı yatak odası, hem doğallığı hem tarz sahibi tasarımlarıyla tropikal ürünleri sevenlerin yeni gözdesi.

Kentsel dönüşüm evlerdeki yatak odası sayısını azalttı!

Nielsen'in MOSDER için yaptığı araştırmaya göre evlerde yatak odası takımı bulunurluğu yüzde 76'ya düştü. MOSDER bunun nedeninin, kentsel dönüşümle dairelerin küçülmesi olarak belirtti.

Bu yıl 12 bin yatak kapasiteli 58 hastane ihale edilecek!

Bakan Müezzinoğlu: "Bu yıl içinde 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin ihalesini yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

250 bin yatak kapasiteli KYK yurtları geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim KYK Genel Müdürü Aksu, Türkiye genelinde 475 bin 702 yatak kapasitesine ilave olarak projelendirilen ve inşaatı devam eden 250 binlik ek kapasitenin hizmete açılması için gün sayıldığını bildirdi.

95 bin yatak kapasiteli hastane 2018 sonuna kadar tamam!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: "Türkiye, 2018 yılı sonu itibariyle toplam 95 bin yatak kapasiteli hastane ve fiziki mekan dönüşümünü büyük oranda tamamlamış olacak" dedi.

İşte şık ve ucuz yatak başlığı modelleri!

Hem farklı hem şık hem de ucuz yatak başlığı isteyenler için en farklı modeller ilgi çekiyor. İşte en tasarruflu ve ilginç o modeller...

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Yuvarlak Yatak Cellini Haberi

Yuvarlak Yatak Cellini

Cellini Dream Wave modeli, yatak odasında da masaj keyfini yaşamak ve mobilyada farklı dizaynları sevenler için özel olarak tasarlandı.


Cellini Dream-Wave, masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına, böylece kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılara rahatlık sunmak adına tasarlanmış üründe bulunan hava yastıkları ve vibrasyon sistemi sayesinde tüm bedene masaj uygulanabiliyor.


Cellini Dream Wave’in elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası sistemi ile sırt veya ayak kısmı aşağı ve yukarı olarak istenilen açıda ayarlanabiliyor. Cellini Dream-Wave oturuş veya yatış pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak, masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini sağlıyor.

İki ayrı yatak ve bazadan oluşan Cellini Dream Wave’de, yatış pozisyonları farklı olarak ayarlanabiliyor. Baskı alanı oluştuğunda yükü bütün alana dağıtana kadar...