29 / 03 / 2024

yuvataş tepe park projesi

yuvataş tepe park projesi

Tepe Park Evleri kapsamında villaların fiyatları 920 bin liradan başlıyor. Projede teslimatlar hemen yapılıyor

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faiz kampanyası!

Tepe ve Mesa'nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

İngiltere'nin Central Park'ı varsa, bizde de Nakkaştepe var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep konuşurduk, İngiltere'ye giden gelenler işte orada Central Park var falan. Tamam kardeşim bizde de Nakkaştepe var" dedi.

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Park Mozaik projesinin yüzde 70'i satıldı!

Bir TEPE ve MESA projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam başladı. Yaşamkent’te yükselen Park Mozaik projesinin yüzde 70’i satıldı.

Üsküdar Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı.

yuvataş tepe park projesi Haberi

yuvataş tepe park projesi

Tepepark Villaları, Akfırat'ta konumlandırılıyor. Yuvataş İnşaat'ın hayata geçirdiği Tepe Park Evleri'nde toplam 42 konut yer alıyor. 47 bin 711 metrekarelik alan üzerine kurulan Tepe Park Evleri'nde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 


Tepe Park Projesi kapsamında yer alan villalar 3 farklı tipte tasarlandı. Projedeki villalar için 12 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Villaların fiyatları 920 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 260 bin liraya kadar yükseliyor. 


Tepe Park Akfırat Projesi kapsamında yer alan villa sahiplerine sauna, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, kafeler, masaj alanları ve otopark sunuluyor. 


0216 677 11 70

http://www.tepepark.com


Kübra...