29 / 03 / 2024

z ofis

z ofis

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Yapı projelerinin havadan görüntüleri!

Dap Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Bumerang Ofis ve Z Ofis, Çekmeköy'de yükselen Şelale Space Center ve Kartal'da yer alan yeni projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Dap Yapı Z Ofis'in havadan son videosu!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Z Ofis projesi Kağıthane'de yer alıyor. Z formunda inşa edilen Z Ofis projesi 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Z Ofis Dap Yapı'nın havadan en yeni videosu!

304 ofis ve 61 dükkandan meydana gelen Z Ofis projesi Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 14 bin metrekare arsa alanına sahip olan Z Ofis projesi Kağıthane'de yer alıyor

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

Dap Z Ofis'in inşaat çalışmalarından son görüntüler!

Z Ofis projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Dap Z Ofis'in havadan son görüntüleri!

Dap Yapı Z Ofis projesi 30 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideoçcom ekibi tarafından görüntülendi

Dap Z Ofis'te metrekare birim fiyatı 4 bin TL!

Altınboynuz’u eski günlerine kavuşturacak olan Boğaz suyunun Haliç’e kavuşması projesi hayata geçti; Z Ofis’in Haliç manzaralı ofis ve dükkanlarının cazibesi arttı.DAP Z Ofis’in satış ofisi bayramın 3. ve 4. günü açık olacak.

Dap Z Ofis Çağlayan'da 363 bin TL'ye ofis, 864 bin TL'ye mağaza!

Dap Yapı'nın Çağlayan'daki yeni projesi Z Ofis projesinde ofis fiyatları 363 bin TL'den ve mağaza fiyatları ise 864 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Dap Yapı'nın 5 projesi ve havadan görüntüleri!

Dap Yapı tarafından İstanbul genelinde yapılan konut projelerinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Dap Yapı Z Ofis'te metrekaresi 4 bin TL'den başlayan ofisler!

Dap Yapı tarafından İstanbul Çağlayan'da Z şeklinde temelleri atılan ofis projesi Dap Yapı Z Ofis'te yaşam 30 ay sonra başlıyor.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta!

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis 30 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...

BEDAŞ en yeşil ikinci ofis oldu!

BEDAŞ, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) kullanarak "kağıtsız ofis" uygulamasına geçen şirketin ofisi "En Yeşil Ofis" araştırmasında ikinci oldu.

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

Berkay Şahin kızı Arya'ya Vadistanbul'dan 2 ofis aldı!

Ünlü popçu Berkay Şahin ,7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya için Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık 2 adet ofis aldı.

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

Sağlıksız ofis ortamlarında hasta bina sendromu tehlikesi!

Çok sayıda kişinin aynı anda çalıştığı ofis ortamları, gerekli önlemler alınmadığı takdirde sağlığı ciddi boyutlarda tehdit ediyor. Sürekli kapalı ortamlarda çalışanlarda ortaya çıkan bazı rahatsızlıklar “Hasta Bina Sendromu” olarak adlandırılıyor.

z ofis Haberi

z ofis

Z Ofis’te 2.000 TL’den başlayan fiyatlarla 50 m2’lik ofis alanı kiralayanlara adeta 500 m2’lik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunuluyor.

Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards’ta “Ofis Geliştirme” ve “Kamu Hizmeti Geliştirme” alanında ödül alan DAP Vadisi Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanıyor. İş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan projede, lobiler, toplantı odaları, mağaza ve dükkanlar, kafe ve restoranlar, market, banka, eczane, kuaför, terzi, shuttle gibi ihtiyaç duyulacak her şey aynı konseptte buluşuyor. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak istenildiğinde mini golf sahasından fitness center’a ve alışveriş merkezine kadar tüm imkanlar tek bir alanda karşılanıyor. 

7 gün 24 saat çalışılacak keyifli bir ortam

Çalışmanın, bir arkadaşlık ve sosyal etkileşim, iletişim ve işbirliği matrisi olarak kabul...