25 / 04 / 2024

zemest inşaat ortakları

zemest inşaat ortakları

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Emin Günal, Turgut Toplusoy ve Suzan Toplusoy tarafından kuruldu.

Turgut Toplusoy ve Emin Günal Zemest İnşaat'ı kurdu!

Roman markasının patronu Turgut Toplusoy ve Emin Günal 3 milyon TL sermaye ile Zemest İnşaat'ı kurdu. Çekmeköy'de kurulan şirketin ticaret odasına kaydı bugün yaptırıldı...

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatını İGA'nın ortakları mı üstlendi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda önceki gün yaşanan uçak kazası, ikinci pistin yıllardır neden bitirilemediği sorusunu tekrar gündeme taşıdı. Sabiha Gökçen'in ikinci pist inşaatında İGA'nın ortaklarının yer aldığı iddia ediliyor...

İnşaat sektörü referanduma odaklandı!

Bir inşaat şirketinin ortaklarından Caner Tan, referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın, gayrimenkul sektörünün rahat bir nefes alacağını ve bekleyen talebin yeniden harekete geçeceğini söyledi.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Rusya ile normalleşme sürecinde inşaat sektörü gaza bastı!

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme sürecinde en hızlı gaza basan sektör inşaat oldu. Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki eski iş ortaklarıyla irtibata geçti, ihale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen ihalelere davet almaya başladı.

Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki ortaklarıyla ihaleler için irtibata geçti!

Türkiye ve Rusya arasındaki soğukluğun erimesi üzerine Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki ortaklarıyla irtibata geçti. İhale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen Türk firmaları ihalelere davet almaya başladı.

Türk inşaat şirketleri Rusya'daki eski ortaklarıyla irtibata geçti!

Yasak kalkmadan Türk inşaat firmaları 15 ihaleye davet aldı. Çimentoda ilk sipariş mailleri geldi. Tur satışları başladı, ilk charter 7 Temmuz’da geliyor.

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Turgut Toplusoy ve Emin Günal Zemest İnşaat'ı kurdu!

Roman markasının patronu Turgut Toplusoy ve Emin Günal 3 milyon TL sermaye ile Zemest İnşaat'ı kurdu. Çekmeköy'de kurulan şirketin ticaret odasına kaydı bugün yaptırıldı...

Toraman İnşaat turizmde büyüyecek!

Toraman İnşaat ortaklarından Kaan Toraman, “1972’den bu yana kazandığımız deneyimle doğru inşaat projeleriyle alanımızda markalaşmayı hedefliyoruz. Bizim için yeni olan turizmde büyümek istiyoruz” dedi.

Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı!

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

İnşaat sektöründe drone kullanımı yaygınlaştı!

Dronmarket.com Ortaklarından Barış Girgin, Türkiye’de bu yıl içinde 5 bin adet drone satıldığı bilgisini verdi. Girgin, drone’ların askeriye başta olmak üzere enerji ve inşaat sektörlerinde kullanımlarının yaygınlaştığını belirtti.

zemest inşaat ortakları Haberi

zemest inşaat ortakları


Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Emin Günal, Turgut Toplusoy ve Suzan Toplusoy tarafından kuruldu. Zemes İnşaat'ın ofisi İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor.



İş konusu;


a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, kiraya vermek ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, iş yerleri, ofis binaları, okul, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...