23 / 04 / 2024

Zerka İnşaat Aris Grand Tower nerede

Zerka İnşaat Aris Grand Tower nerede

Aris Grand Tower Esenyurt satış fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşeceği proje TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Aris İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Yılmaz tarafından kuruldu.

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Alan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aris Grand Tower Evleri ödeme planı!

Aris Grand Tower Evleri, Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından Beylikdüzü-Esenyurt aksında konumlandırılıyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinatla 120 ay vade!

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi!

Esenyurt Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. İşte Zerka İnşaat, Nihal İnşaat, Kaymakçı İnşaat ve Gürboğan İnşaat imzasını taşıyan 14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi detayları...

Aris Grand Tower lansmanı 2 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Aris Grand Tower lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Zerka İnşaat mimar ve inşaat mühendisi arıyor!

Zerka İnşaat, Beylikdüzündeki inşaat projesinde görevlendirilmek üzere 30 ile 40 yaş arası deneyimli inşaat mühendisi ve mimar aradığını açıkladı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Zerka İnşaat Aris Grand Tower nerede Haberi

Zerka İnşaat Aris Grand Tower nerede

Yüzde 25 peşin alımlarda, kalan bedelin 36 ay vade farksız taksitlendirildiği Aris Grand Tower Residence'de 310 adet konut ve 18 adet ticari birim bulunuyor. 


Aris Grand Tower Esenyurt satış fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. İnşaat alanı 44 bin metrekarede meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor. 


Sauna, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanlarının yer aldığı Aris Grand Tower Evleri Kaymakçı İnşaat, Gürboğan İnşaat, Nihal İnşaat ve Zerka İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Aris Grand Tower Konutları E5 Otoyoluna ve metrobüse 2 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakikalık mesafede, İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt lokasyonunda hayata geçiriliyor. Projenin Mayıs 2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 


Aris Grand Tower Esenyurt satış fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Projede konutların alanları 70 metrekare ile...