26 / 04 / 2024

zihni şahin samsun yatırımları

zihni şahin samsun yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Samsun Atakum'a küçük sanayi sitesi müjdesi!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin,  Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun Atakum'a polisevi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum ilçemize polisevi projemizi hayata geçireceğiz" dedi

Samsun Atakum'a kentsel estetik imzası!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum'un gelecek vizyonunu belirlerken kentsel ve mimari estetiğe ayrı bir yer ayırdık. Bununla ilgili projelerimiz hazır" dedi

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.

Samsunspor'a tesis müjdesi!

Samsunspor Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor'umuzun altyapı tesisleşmesi konusundaki çabası her türlü takdirin üzerinde. Bizden istenilen saha ile ilgili gerekli mutabakata varıldı" dedi.

Samsun Atakum'a öğretmenevi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum'a öğretmenevi müjdesi verdi.

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralıların senelerdir hayalini kurduğu Kültür ve Sanat Merkezi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

Samsun Bafra'ya otogar müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra'da hayata geçirilecek olan yeni otogarın inşaatının başladığını müjdeledi.

Raylı sistem Samsun'a prestij katacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, OMÜ Rektörü Sait Bilgiç ile birlikte raylı sistem çalışmalarını denetledi.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıkalamada "Samsun'un büyük bir sanayi ve ticaret potansiyeli var. Bunu değerlendirerek yatırımı ve üretimi artıracak, işsizliği azaltacağız" diye konuştu.

Zihni Şahin: Esnafımızı asla mağdur etmeyeceğiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada İlkadım Sanayi Sitesi esnafını mağdur etmeyeceklerini söyledi.

zihni şahin samsun yatırımları Haberi

zihni şahin samsun yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, Samsun’da topyekûn bir birlik ve beraberlik anlayışına sahip olmak gerektiğini dile getirdi.

Başkan Zihni Şahin, Samsunlu sanayici ve iş adamları ile birlikte Amisos Restoran’da kahvaltıda görüştü. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, daha fazla yatırım ve istihdam için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her desteğe hazır olduklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Vatandaşımızın en önemli ihtiyaçları olan yol, su ve altyapı çalışmalarının yanında sanayici arkadaşlarımızın da yatırımlarını büyüterek kentimiz ekonomisine katkılarını arttırmasını hedefliyoruz. Biz kentimize yapılan her yatırımın yanındayız. Yatırım yapan firmalardan tek isteğimiz var. O da Samsun ekonomisini ayakta tutmak için daha büyük işlere imza atmaları. Açılan fabrikalar için yaptığımız çalışmalar dolaylı yollardan istihdama ve üretime vesile oluyor. Üretim...