25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası faizi

Ziraat Bankası faizi

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Faizi Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizi belli oldu. Peki, Ziraat Bankası 50.000 TL tüketici kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Şu an kredi faizi ne kadar? Hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı

Bankalardan kredi çekmeyi düşünenler, hangi bankanın ne kadar faizle kredi verdiğini merak ediyor. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı!

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası konut kredisi erteleme nasıl yapılır? Ziraat konut kredisi erteleme faizi ne kadar? Kredi ertelendiğinde geri ödemeleri nasıl planlanıyor?

Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma faizi ne kadar?

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faizli kampanyalı konut kredisinin yanında ayrıca yüzde 0.99’dan faiz oranları ile konut kredisi yapılandırmaya da başladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi ve yapılandırma faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16 Eylül’den geçerli olmak üzere düşürdü. Banka  konut kredilerinde 500 bin TL ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık yüzde 1,19 olarak belirledi. Ayrıca 500 bin lira altındaki konut kredilerindeki faiz oranı yüzde 0,99'da sabit bırakıldı...

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama 2019!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankasından konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel kredisi faiz oranları!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası maaş müşterilerine kredi faiz oranları neler?

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

Ziraat Bankası Kazakistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası dünyada da büyümeye devam ediyor. Yurt dışı iştirakleri ve şubeleriyle 18 ülkede 101 noktada varlığını devam eden Ziraat Bankası, büyümeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

Ziraat Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut kredisi avantajları!

Ziraat Bankası satışı banka tarafından gerçekleştirilen konutlar için cazip avantajlar sunuyor. Ayrıca banka söz konusu konutların satışında yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası faizi Haberi

Ziraat Bankası faizi

Ziraat Bankası Ağustos başında uyguladığı faiz indirimi ile beraber Tüketici Ürün Paketi kampanyasını başlattı. Banka kampanya kapsamında tüketicilere taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi için uygun koşullar sunuyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası Tüketici ürün paketi kapsamında konut kredisi için 10 yıl vadeye dek yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. Kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 12.8 seviyesinde yer alıyor.

Banka kampanyayı yalnızca Bankkart, Kredili Mevduat Hesabı ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar müşterileri için uyguluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi

Banka taşıt kredisi ürünleri için ise kaskonun banka tarafından yapılması durumunda yüzde 1.43, kaskosuz kredi kullanılması...