26 / 04 / 2024

Ziylan Gayrimenkul

Ziylan Gayrimenkul

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi, Aykut Büyükekşi tarafından 4 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart 2014 tarihinde Bağcılar, Mahmutbey Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

4.2 milyarlık Büyükyalı İstanbul'a Fendi imzası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde Fendi Casa'nın tasarladığı evler satışa çıkarıldı.

Büyükyalı İstanbul'daki loft daireler satışta!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa edilen 4.2 milyar lira değerindeki Büyükyalı projesindeki loft daireler satışa sunuldu. 

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın En İyisi ödülü!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nden ödülle döndü.

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Büyükyalı'da sona yaklaşıldı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde sona yaklaşıldı. 

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Ziylan Gayrimenkul Haberi

Ziylan Gayrimenkul

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncüsü olan Ziylan Grup, bugün Türkiye’nin dört bir yanında 300 den fazla mağazasıyla hizmet vermeye devam ediyor. 

Ziylan Grup, 2014 yılında kurduğu Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş. ile bu tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıdı. Ziylan Grup bugün Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adı altında yeni bir şirket daha kurdu.

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 118 milyon 778 bin 802 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ziylan oldu.

Watergarden Gayrimenkul'ün konusu; her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, her türlü...