28 / 03 / 2024

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı uçuş trafiğini etkileyecek mi?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’na, yeni iniş-kalkış izni verilmeyeceği hakkında açıklama yaptı. DHMİ'den gelen bu açıklamayı uzmanlar, "Meydan kapanmayacak ama yeni uçuş planlarına da izin verilmeyecek" şeklinde yorumladı...

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Atatürk Havalimanı için yıkım ihalesi açıldı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yıkımı için ihaleye çıkıldı. İhale, 8 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nde yapılacak...

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne yapılan ek bina meclis gündeminde!

Sinop Atatürk Devlet Hastanesine yapılan ek binanın taahhüt edilen teslim tarihinde faaliyete geçmemesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karadeniz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenilendi!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak mı?

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi 3 ay süren tadilat çalışmalarıyla yenilendi. Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının ardından binanında yıkılması gündemde.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatının ne zaman tamamlanacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yavuzyılmaz, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Yavuzyılmaz, ''Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Anayasanın 98'inci, Meclis İçtüzüğünün 96'ıncı ve 99'uncu maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını saygıyla arz ederim'' diye konuştu.

Yavuzyılmaz, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Zonguldak merkezde bulunan 400 yataklı Atatürk Devlet Hastanesinin ikmal inşaatı yapım işinin ihale sözleşmesi 06.07.2018 tarihinde imzalanmıştır. Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinde belirtildiği üzere, işin sözleşme süresi 900 gün, iş bitiş tarihi 31.12.2020 tarihidir.''

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın soruları:

1. İnşaatın yapım işi taahhüt edilen süre içeresinde tamamlanabilecek midir? Herhangi bir  gecikme söz konusu mudur? Gecikme var ise nedeni nedir? 

2. Hastane inşaatının tamamlanmasının ...