25 / 04 / 2024

Zorlu Grubu yatırımları

Zorlu Grubu yatırımları

Türkiye'nin önemli jeotermal enerji üretim tesislerine sahip Zorlu Grubu, Aydın'ın Buharkent ilçesine yeni jeotermal tesislerinin kurulma aşamasına gelindiğini açıkladı.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

İspanya'daki turizm yatırımlarının yüzde 18'i Doğuş Grubu'nun!

Akdeniz çanağının kuzeyinde yaptığı turizm yatırımlarını artıran Doğuş Grubu, tabiri caiz ise İspanya'nın “Kralı” oldu.

Zorlu Grubu yatırımları Haberi

Zorlu Grubu yatırımları


Türkiye'nin önemli jeotermal enerji üretim tesislerine sahip Zorlu Grubu, Aydın'ın Buharkent ilçesine yeni jeotermal tesislerinin kurulma aşamasına gelindiğini açıkladı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Adnan Meneres Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksek Okulu'nun gelişmesine destek vereceklerini, ilçede kurulması planlanan organize sera bölgesine de sıcak su verileceğini dile getirdi.  


Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Erol ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mesut Kırmacı, ilçede jeotermal tesis yatırımı bulunan Nazif Zorlu'yu İstanbul'da ziyaret etti. Erol, "Zorlu, Meslek Yüksek Okulumuzun kütüphane, konferans salonu ve laboratuvarının yapılması için destek olacaklar. Organize Sera Bölgesi için gerekli termal su ihtiyacını karşılayacaklarını söyleyen Zorlu'ya teşekkür ediyoruz" dedi. Buharkent Belediyesi ile çeşitli konularda iş birliği halinde olan Zorlu Grubu'nun, Buharkent'in jeotermal ile ısıtılması konusunda da...