20 / 04 / 2024

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti peş peşe açıkladı! Araba alacaklar şimdi bakın! 

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti peş peşe açıkladı! Araba alacaklar şimdi bakın! 

Araba alacak vatandaşlar bankaların son dakika taşıt kredisi faizlerini merakla araştırıyor. Peki en düşük taşıt kredisi faiz oranını hangi banka veriyor? Banka banka son dakika taşıt kredisi faiz oranları ne kadar? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti faiz oranları 8 Ekim 2022...



Araba alacak vatandaşlar araba fiyatlarını ve taşıt kredisi faiz oranlarını merakla araştırıyor. Sıfır ya da ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar, banka banka taşıt kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Bankaların taşıt kredisi faiz oranları farklılık gösteriyor.

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti peş peşe açıkladı! Araba alacaklar şimdi bakın!  

Otomobil fiyatları son zamanlarda yükselişte. Araba alacak vatandaşlar, nakit destek olması amacıyla taşıt kredisi kullanmak istiyor. Banka banka son dakika taşıt kredisi faizleri belli oldu.

Peki en düşük taşıt kredisi faiz oranını hangi banka veriyor? Banka banka son dakika taşıt kredisi faiz oranları ne kadar? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti faiz oranları 8 Ekim 2022...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön