26 / 04 / 2024

Halkbank’tan faizsiz kredi ve yüzde 50 faiz indirimi!

Halkbank’tan faizsiz kredi ve yüzde 50 faiz indirimi!

Halkbank tarafından vatandaşları sevindirecek güzel haber geldi. Yatırımcılara faizsiz kredi imkanı sağlarken devam eden kredilere de yüzde 50 faiz indirim gelecek...



KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlamış ve 30 yaşını doldurmamış genç esnaf ve sanatkarlar, KOSGEB tarafından onaylanmış projelerini sunmaları halinde 100 bin liraya kadar yüzde 100 faiz indirimli kredi kullanabilecekler.

 Halkbank’tan faizsiz kredi ve yüzde 50 faiz indirimi!

Halkbank’tan faizsiz kredi ve yüzde 50 faiz indirimi hakkında bilgi vermeden önce Resmi Gazete'de konuyla ilişkin yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına değinelim.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön