24 / 04 / 2024

Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

Dalgalı seyrini sürdüren kripto paraların son durumunun ne olacağı yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki son günlerde sert düşüş yaşayan kripto paralar toparlanabilecek mi? Kripto yatırımcıları nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...



Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

"BOŞ HAYAL VE ARKASI KUVVETLİ OLMAYAN BEKLENTİLER"

TRT Haber'de Deniz Doğan'ın haberine göre, Beykent Üniversitesi Rektörü Murat Ferman, “Kripto paralarda belki o heyecan o böyle tezahürat ve böyle bilinçsiz herkesin buna katılma meselesi bitince herkes şöyle bir oturup bakacak, değerlendirecek ve sihirli çözüm, tartışılmaz güvenli liman, bir koy 10 al, bir gece yat ertesi sabah milyoner kalk gibi birtakım boş hayal ve arkası kuvvetli olmayan beklentilerin yeniden ayaklarının suya erdirilmesi gerektiğine dair bir belki yeni bir sayfa olarak düşünmekte fayda var. Kripto paralar varlıklarını sürdürecek. Ama şekil değiştirecekler. Ve zaaflarıyla ve kuvvetli yönleriyle birlikte değerlendirilmeye başlayacaklar. Yani kripto paralarda balayı bitmiştir" açıklamasını yaptı.

KRİPTO PARALRDA BEKLENTİ ÇOK BÜYÜK

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Prof. Dr. Ramazan Konan, “Bu tip ortamda kişi spekülatif bir beklenti içerisinde. Kripto paradaki yatırımını altına çevirse ya da başka bir hisse senedine çevirse onun hayalindeki yatırıma ulaşma ihtimali yok. O yüzden orada kalmaya devam ediyor. Çünkü beklenti çok büyük" diye konuştu.

Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

YATIRIMCI KRİPTO'DAN NEDEN VAZGEÇEMİYOR?

Milyonlarca yatırımcı bu düşüşlere rağmen kripto paralardan vazgeçemiyor. Peki kripto para bağımlılık mı? Yatırımcılar kriptodan neden vazgeçemiyor?

Prof. Dr. Konan, “Bunda hayatlarının tamamen değişmesi de var. Dolayısıyla bu hayalden vazgeçmeleri buraya ne kadar yatırım yaptıklarıyla alakalı. Yatırımdan kastettiğim para değil. Duygusal olarak düşünün davranış olarak düşünün sosyal olarak düşünün. Hayatlarına ne kadar yatırım yapıyorlar ve bu yatırımı yaparak neler kazanacaklarını düşünüyorlar. O ne kadar derinse o kadar da ona bağımlı olmaları çok normal. Çok kolay vazgeçebilecekleri bir noktada değiller" ifadesini kullandı.

Blatform'dan Dubai’ye kripto para borsası yatırımı: Genesisx ile ortak oldu

Bitcoin'de psikolojik sınır aşıldı! Ünlü ekonomistten uyarı gecikmedi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön