27 / 04 / 2024

Honda’dan göz kamaştıran yeni CB750 Hornet

Honda’dan göz kamaştıran yeni CB750 Hornet

Honda’nın efsane modellerinden biri olan ve üretimine verilen aranın ardından yeni görünümüyle ürün listesine yeniden katılan CB750 Hornet, Avrupa’nın önemli fuarlarından olan Intermot’ta ilk kez meraklılarına sergilendi.



Avrupa yollarına ilk kez 1998 yılında çıktığında motor performansı ve üstün Street Fighter tasarımı ile iz bırakan Hornet modelinin ön tanıtımı, 2021 yılı kasım ayında düzenlenen önde gelen motosiklet fuarlarından biri olan EICMA’da gerçekleştirilmişti.

Her iki yılda bir düzenlenen Intermot Fuarı’nda gösterilen yeni Hornet; hızlı, çevik ve eğlenceli yapısının yanı sıra Honda’ya özgün denge, stabilite ve yol tutuş özellikleriyle sınıfının en iyi güç ağırlık oranı sayesinde tüm sürüş şartlarında ‘üstün’ sürüş keyfi sunuyor.

Honda’nın en sevilen modellerinden biri olan Africa Twin, X-ADV ve Neo Sports Cafe naked modellerinin de geliştirildiği Roma’daki AR-GE merkezinde yeniden yapılan Hornet, kompakt ve keskin çizgilerinin karıştırılmasıyla ortaya çıkan çağdaş bir tasarımı ile öne çıkıyor. Eşek arısı kanadından esinlenilerek tasarlanan yakıt deposu çizgileri model için imza niteliği taşırken, keskin tasarımlı ön bölümden zarif kuyruk tasarımına kadar her bir ayrıntı Hornet’de sportif ve hırçın karakteri ortaya koyuyor.


Geri Dön