29 / 03 / 2024

Hükümet elektrik fiyatlarında indirim mi yapacak? Bakan Nebati açıkladı

Hükümet elektrik fiyatlarında indirim mi yapacak? Bakan Nebati açıkladı

Türkiye'de geçtiğimiz yılın sonunda elektrik tarifelerinde kademeli sisteme geçildi. Önce günlük 7 kilowatt olarak belirlenen kota daha sonra kamuoyunun talepleri yüzünden günde 8 ayda ise 240 kilowata çıkarıldı.



"İNDİRİM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bakan Nebati, yüksek faturalara gelen tepkiler nedeniyle yeniden belirlenen elektrik kullanım kotalarının yeniden düzenlenip düzenlemeyeceğiyle ilgili de açıklama yaparak 'İndirimin söz konusu olmadığını' söyledi. Nebati, "Elektrik fiyatlarında indirim olacak mı?" sorusunu da yanıtlayan Nebati, “Elektrikle ilgili KDV indirimini yaptık, iyileştirmeyi yaptık. Kademeli bir geçiş yaptık. Bu günlerde öylesine bir indirim söz konusu olmayacaktır” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön