27 / 04 / 2024

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya okkalı zam geldi! 2 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya okkalı zam geldi! 2 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.



Bugün bakır fiyatları nisan ayından itibaren ilk haftalık kazancı elde etti.  Bakır fiyatları bugün yükselişe geçti. Öte yandan demir cevheri vadeli işlemlerinde de yukarı yönlü hareketlilik meydana geldi. Tüm bu gelişmeler bakır ve demir hurda fiyatlarını da etkiledi.  Bakır ve demir hurda fiyatlarına okkalı bir zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira?

BAKIR FİYATLARI YÜKSELDİ!

Bakır fiyatları, yatırımcıların ABD borç tavanı yasasının geçmesini olumlu karşılaması  ve zayıf doların desteğiyle bugün  yükselişe geçti ve nisan ayından itibaren ilk defa haftalık kazanç elde etti.

Londra Metal Borsasında üç ay vadeli bakır, TSİ 07.11'de yüzde 0,3 artarak 8.271,50 dolar/tona yükseldi. 

Bakır ve demir fiyatlarındaki bu artış piyasalara yansımaya başladı. Bakır hurda fiyatlarına bugün 8 lira 8 kuruş sam gelirken demir hurda fiyatlarına ise sakinliğini koruyor. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları ne kadar? 2 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön