28 / 03 / 2024

İBB Meclisi’nde İhtisas Komisyonları belirlendi!

İBB Meclisi’nde İhtisas Komisyonları belirlendi!

İBB Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı...




İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ikinci toplantısında 18 İhtisas Komisyonu ile yerel yönetim birliklerinin üyelerini belirledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı.


İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Ulaşım ve Trafik Komisyonu, Hukuk Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu, Engelliler Komisyonu ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun da aralarında bulunduğu 18 ihtisas komisyonuna 9’ar üye seçimi yapıldı. Üyelerin 5’i AK Partili, 4’ü CHP’li meclis üyelerinden seçildi.


Toplantıda İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne de iki asil, iki yedek üye seçimi de yapıldı.



İBB


Geri Dön