27 / 04 / 2024

ING Bank'tan yeni kampanya! 300 TL hediye verecek!

ING Bank'tan yeni kampanya! 300 TL hediye verecek!

ING Bank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Kampanya, Ramazan ayı boyunca devam edecek ve müşterilerine özel avantajlar sunacak. ING Bank tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın detaylarına da yer verildi.



ING Bank'tan yeni kampanya! 300 TL hediye verecek!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın ...

ING BANK KAMPANYA AÇIKLAMASI;

ING Bank tarafından düzenlenen kampanya, Bonus programı üye iş yerleri olan marketlerde tek seferde ve farklı günlerde yapılan 500 TL ve üzeri ilk harcama ve sonraki üçüncü, beşinci, yedinci ve dokuzuncu harcamalarda geçerlidir. Kampanya 17 Mart - 23 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanyaya ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart dahildir. Ancak, ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir. Bonus, 28 Nisan 2023 tarihinde kartlara yansıtılacaktır.

Müşteri bazında olan kampanyada, her müşteri en fazla 300 TL bonus kazanabilir. Kampanyaya yalnızca yurt içinde yapılan peşin ve taksitli harcamalar dahildir. İnternet üzerinden yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order) ve temassız işlemler de kampanyaya dahildir. Ancak, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılan harcamalar ve market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılmak için, harcamadan önce "KAZAN" yazıp 2205'e SMS göndermek gerekmektedir. SMS, harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanyaya katılım için her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir. Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri kampanya kapsamında değildir.

Kampanya kapsamında iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Akbank'ın kapısındaki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!
Emekli maaş zammı alanlar dikkat! Banka sözleşmenizi güncellemiş olabilir, kontrol etmeniz gerek!
2023 yeni asgari ücret! Hiç kimse beklemiyordu, kulislerden inanılmaz bir rakam sızdı!

Geri Dön