25 / 04 / 2024

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların isminin değişmesi gündemde yer alıyor. Peki iPhone’ların ismi gerçekten değişecek mi? İşte detaylar!



İPHONE İSMİNİ Mİ DEĞİŞTİRİYOR? 

Apple, kullanıcılarının karşısına yeni değişikliklerle çıkmaya hazırlanıyor. Apple, bu ayın ilk haftasında düzenlediği WWDC22 etkinliğinde yeni işletim sistemini ve M2 işlemcisini kullanan cihazlarını tanıttı. Eylül ayında da yeni akıllı telefonları için düzenleyeceği lansman için hazırlık yapıyor. Ortaya çıkan haberlere göre ise iPhone 14 modellerinde bir isim değişikliğine yapmayı planlıyor. 

 ShiftDelete'in haberine göre; Apple, bu yıl 4 yeni model ile kullanıcılarını şaşırtmayı istiyor. İsminin ise iPhone 14 Max olacağı konuşuluyor. Zira boyut olarak Pro Max ile aynı olsa da işlemci, kamera ve ekran tarafında 14 ile benzerlik gösterecek. 

Gelen son haberlere göre Apple, Max olarak isimlendirmesinin Pro modellerine özgü olmasını bekleniliyor. Bu yüzden en son 8. nesilde karşımıza çıkan Plus ismini yeniden kullanacak.  Böylece yeni serinin isimlendirmesi sırasıyla iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max şeklinde. 

Peki Apple 14 Max tasarımı nasıl olacak? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön