25 / 04 / 2024

İş yeri kira artışları hazır ofislere talebi arttırdı!

İş yeri kira artışları hazır ofislere talebi arttırdı!

Konut kira artışına yüzde 25 sınır getiren düzenleme TBMM’de kabul edilerek yürürlüğe girdi. MTC Holding bünyesinde hizmet veren LOGOS Ofis Genel Müdürü Özge Cömert kira artışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



İş yeri kira artışları hazır ofislere talebi arttırdı!

" Sanal ofislere talep pandemi döneminde yoğunlaştı. Koronavirüs salgınıyla birlikte e-ticaret faaliyeti yürüten işletmelerin sayısı arttı. E-ticaret faaliyeti yürütenlerin imdadına ise sanal ofisler yetişti. Fiziki bir ofis ortamına ihtiyaç duymayan ancak prestijli bir iş adresine ve sekretarya hizmetine ihtiyacı olan işletme sahipleri ise bu dönemde otalama %60 kazanç sağlamış oluyorlar"

İş yeri kira artışları hazır ofislere talebi arttırdı!

‘’2 yılda yüzde 90 doluluğa ulaştık"

Sektörde iki senedir var olduklarını söyleyen Özge Cömert ‘’Ankara Çankaya’da ulaşımın çok kolay olduğu merkezi bir iş alanında faaliyet gösteren bir şirketiz. Sanal ofis, ortak ofis ya da hazır ofisleri tercih ederken işletme sahiplerinin ilk dikkat ettiği nokta lokasyon oluyor. Ancak Ankara’da müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin en önemli nedenlerinden biri kendi yerimizde hizmet veriyor olmamız. Ofis kiralama kararları, şirketlerin uzun vadeli geleceklerini etkileyen unsurlar olması sebebiyle kolay alınan kararlar değildir. Bu avantajla yabancı yatırımcıların iş adresi ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi Türkiye’nin farklı illerinden birçok firmanın da  Ankara  Şubesi olarak hizmet veriyoruz. İki yılda elde ettiğimiz başarı maksimum doluluğa ulaşırken yıl sonu hedefimiz ise farklı adreslerde, farklı illerde müşterilerimize Logos Ofis deneyimini yaşatmak" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Altın bu rakamın altına düşmeyecek! Almak için beklemeyin!

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

 


Geri Dön