26 / 04 / 2024

İslam Memiş, yatırımcıları son kez uyardı! Gram altında bu fırsat bir daha gelmez!

İslam Memiş, yatırımcıları son kez uyardı! Gram altında bu fırsat bir daha gelmez!

Gram altın ve dolar için Temmuz ve Ağustos analizlerini yapan İslam Memiş'ten kritik yorum! Altın ve dolar almanın tam zamanı olduğunu söyleyen Memiş, son kez uyardı! İşte ayrıntılar...



"Döviz kurlarında yeni bir atak mı geliyor? Emtialarda baskılanmalar devam edecek mi?" gibi merak uyandıran soruları yeni yayınladığı YouTube videosunda cevaplayan İslam Memiş, Temmuz-Ağustos ayına vurgu yaparak yeni değerlendirmeler yaptı. Dolar kurunda 16 ve 17 seviyelerinin altını çizen Memiş, alım yapacaklar için yeni bant aralıklarını resmen duyurdu.

DOLAR TEMMUZ AYINDA O SEVİYELERDE OYNUYOR

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; enflasyon rakamlarının yükselmeye devam ettiğini belirten Memiş, yüzde 82 gibi bir rakam görünebileceğini açıkladı. Enflasyonun Türkiye gibi ülkelerde çok fazla hissedildiğini belirten Memiş, "Türkiye’de artıyor olması dolar/TL kurunu etkiliyor. Yüksek enflasyondan dolayı 16,80 seviyesinde. Temmuz ayında dolar kuru 16-17 dolar aralığı geçerliliğini korumaya devam ediyor." dedi.

İslam Memiş, yatırımcıları son kez uyardı! Gram altında bu fırsat bir daha gelmez!ALIM YAPMAK İSTEYENLER İÇİN TAM ZAMANI!

Ons altında dar bant aralığında işlemler gerçekleştiğini kaydeden Memiş "1780 3 defa denendi." ifadelerini kullandı. Gram altının Kapalı Çarşı’da 984 TL seviyesinde olduğunun altını çizen Memiş, "Hızlı bir toparlanmayla birlikte 988 lirayı gördü. TL ile işlem yapacaklar için gram altında 950-1000 arasında işlem gerçekleştirilebilir. Kademeli alım yapmaya dikkat edin." dedi.

Makas aralıklarını göz önünde bulundurulması gerektiğini her açıklamasında vurgulayan İslam Memiş, "6 ay öncesinde 780 liraydı. Bugün 988 lirayı konuşuyoruz. Yılsonuna kadar 1450’ye kadar görülebilir. 1000 lira seviyesindeki rakamları son kez alım olarak değerlendirebilirsiniz. Ons altında toparlanma isteği var." yorumunu yaptı.

İslam Memiş, yatırımcıları son kez uyardı! Gram altında bu fırsat bir daha gelmez!TEMMUZ-AĞUSTOS AYI TATİL AYI

"Gümüş ise 10-11 lira aralığında takip etmelisiniz." şeklinde konuşan Memiş, 20 TL'nin direnç seviyesi olduğunu belirtti. Gümüşün çok ciddi bir düşüş yaşadığını belirten Memiş, bu fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini duyurdu. Temmuz ve Ağustos'un ayı tatil ayı olduğuna dikkat çeken Memiş, "Dar bant aralığında yapılan işlemler var. Hem düşüş hem yükseliş yönünde bir atak beklemeyin. “ dedi.

RÜZGAR TERSTEN ESEBİLİR

Enflasyonda meydana gelen yükseliş piyasa tarafından fiyatlandığını açıklan Memiş son olarak, "Dolarda 16,83 seviyesinde. Biz büyük bir ekonomik paket var. Bunu kestirebilirsem size açıklayacağım. Çünkü rüzgar tersinden esebilir. Piyasalar yaz tatiline girdi.”dedi.

Altını olanlar hemen buraya bakın! İslam Memiş'ten bomba gibi tahmin geldi! Bu rakamları duyan kulaklarına inanamadı!

Dolar 6 lira olacak iddiasına İslam Memiş'ten cevap: Eylül-Ekim'e hazırlık yapın!

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön