19 / 03 / 2024

İslam Memiş'ten flaş açıklama! Gram altın için son kez uyardı! Böylesi bir daha gelmez!

İslam Memiş'ten flaş açıklama! Gram altın için son kez uyardı! Böylesi bir daha gelmez!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Fed kararının ardından gram altın için uyardı. Memiş, gram altın için "yeni direnç seviyesi" diyerek son kez uyardı! İşte ayrıntılar...



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Fed'in faiz kararının ardından gram flaş analizlerde bulundu. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, 1000 liranın üzerinin yeniden gören gram altın yeni bir direnç seviyesi tahmini yaptı ve uyardı. Memiş, gümüşe de dikkat çekerek, "Sürpriz yapabilir" ifadelerini kullandı.

Altın alacaklar için son şans! Bu tarihe kadar aldınız aldınız! İşte detaylar!

İşte İslam Memiş tarafından yapılan kritik açıklamalar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön