26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın ve dolar için flaş uyarı! 'Kesinlikle uzak durun' Eylül'de her şey değişecek!

İslam Memiş'ten gram altın ve dolar için flaş uyarı! 'Kesinlikle uzak durun' Eylül'de her şey değişecek!

Piyasa kahini olarak tanınan İslam Memiş, tarih vererek hem dolar hem de gram altın yatırımı konusunda kritik açıklamalar yaptı. Memiş, değerlendirmeleri sırasında 'Kesinlikle uzak durun' diyerek vatandaşı uyardı.



Pazartesi günü bu hafta ABD'de açıklanacak olan enflasyonun küresel piyasalarda önemli etkisi olacağını hatırlatan Memeiş, doların uluslararası piyasalardaki değer, altın gümüş gibi madenlerde önemli etkiye sahip olduğunun altını çizdi. Memiş, arından şu cümleleri kurdu:
"ABD'de açıklanan veriden sonra ABD'deki istihdam verileri de, faiz kararı da doların değerinde etkiye neden olacaktır. Dolar, uluslararası piyasalarda rezerv para olarak adlandırıldığı için, doların anavatanındaki gelişmeleri mecburen izlemek zorundayız. Gelelim dolar/TL kuruna. İçeride dolar neden 17.96 seviyesinde? Bu içsel problemlerden dolayı yüksek. Ben ve yol arkadaşlarıma da aynısını yaptırıyorum, kesinlikle dolardan uzak duruyoruz."

İslam Memiş ten gram altın ve dolar için flaş uyarı! Kesinlikle uzak durun Eylül de her şey değişecek!

İSLAM MEMİŞ'TEN FLAŞ ALTIN TAHMİNİ

"Gram altın TL ekranlarda 1026 lira görüyorsunuz." diyen Memiş, altının gerçek fiyatının 1036-1039 TL olduğunu belirtti. Dolar/TL'ye bağlı doları gözetlemeyi sürdürdüklerini bildiren Memiş, "Beklediğimiz seviye 1010-1015 yüzde 50'mizi alırız, tekrar sarkma olursa diğerini de alır devam ederiz. Altın fiyatları daha yükselişine başlamadı. Eylül ayına dikkat çekmiştim" dedi. 

Sene sonunda gram altının 1450 TL olacağını belirten Memiş, "Altın ve gümüş tarafında yükseliş trendi bizi bekliyor, lütfen elinizdeki altınları satmayın" dedi.

Bugünden sonra altın alamayacaksınız! 15 Ağustos geldi çattı! Altın uzmanı İslam Memiş bombayı patlattıALTINDA SON DURUM NE?

GRAM ALTIN

Alış fiyatı: 1034,82 TL
Satış fiyatı: 1046,78 TL

ÇEYREK ALTIN

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.694 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.709 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.684 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.704 TL

YARIM ALTIN

Yeni yarım alış fiyatı: 3.378 TL
Yeni yarım satış fiyatı: 3.419 TL
Eski yarım alış fiyatı: 3.362 TL
Eski yarım satış fiyatı: 3.396 TL

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen koşmayan bin pişman olur

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön