19 / 04 / 2024

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…



MÜZAKERENİN ARDINDAN AÇIKLAMA

Sabah saat 10:30’da Dolmabahçe’de Türkiye önderliğinde bir araya gelen Rusya ve Ukrayna heyetlerinin görüşmesi, 4 saat sürdü. 

Müzakerenin ardından ilk olarak Ukrayna heyetinden açıklama geldi. Ulusal garanti için her şeyi yapacaklarını vurgulayan heyet sözcüsü, Kırım konusunun çok önemli olduğunu vurgulayarak, uluslararası güvenliğin o bölgelerde çalışmayacağını fakat resmî görüşmelerin de yapıldığını kaydetti.

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

Bazı ülkelerin bu konu ile ilgili garantör ülke listesine katılmak için talep gönderdiğini söyleyen sözcü, anlaşmaya bazı maddelerin eklendiğini kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön