27 / 04 / 2024

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…



Ukrayna’nın bütünlüğünü ve egemenliğini sağlayacak bir anlaşma için uğraştıklarını aktaran sözcü, NATO'nun 5. maddesini içeren maddenin de dâhil olacağını vurgulayarak, Ukrayna’nın saldırıya uğraması durumunda 3 gün içerisinde acil bir zirve çağrısı yapma haklarının olduğunu belirtti.

Bu zirve kapsamında bir çözüme varılmaması durumunda ülkelerin yardım ve silah desteğinde bulunacağını kaydeden sözcü, bu vesileyle Ukrayna’nın güvenliğini sağlayabileceklerini anlatarak, ‘’NATO'ya girmeyeceğiz’’ mesajını verdi.

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

Toplantının ardından ABD, Çin, İngiltere, Polonya, Kanada ve Türkiye’nin garantör ülke olmaları yönünde açıklama yapıldı. 

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

BMW X1 fiyatları 1 külçe altın ediyor! İşte 29 Mart 2022 Fiyat listesi!

29 Mart 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar? Bilezik fiyatlarında son dakika!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön