26 / 04 / 2024

Japonya'dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

Japonya'dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

Japonya tarafından kripto para platformlarına dikkat çeken bir uyarı yapıldı ve Rusya ile Belarus'a ilişkin yaptırımlara uyum sağlamalarının altı çizildi.



Yapılan dikkat çekici açıklama kapsamında, kriptoların kullanımıyla yapıtırım çerçevesinde olanlara yetki olmadan ödeme gerçekleştirenler için 3 seneye kadar hafif cezasının ya da 1 milyon yen tutarında para cezasınun uygulanabileceğinin de altı çizildi. 

Japonya dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

Maliye Bakanlığı ve FSB tarafından yapılan açıklama, G7'nin Rus şirketleri tarafından finansal yaptırımların dışında kalmak amacıyla kriptoları kullandıklarına ilişkin endişelerini dile getirmelerinden sonra yapıldı.

ABD Adalet Bakanlığı'ndan kripto para borsalarına soruşturma!

Kripto paralar dünyada nasıl vergilendiriliyor?

AB'den Rusya'ya kripto para yaptırımı geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön