20 / 04 / 2024

Kayseri Amatör Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Amatör Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatını inceledi.




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatlarında incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yapılan tesislerin her birisinin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Başkan Çelik, incelemelerine Argıncık’ta yapılan Amatör Spor Tesisleri ile başladı. Bu yıl temeli atılan tesislerin inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, tesislere gelen sporcularla da sohbet etti.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kadir Has Stadı’nın yanında yapılan Güreş Eğitim Kamp Merkezi inşaatını da gezerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Beyazşehir’e geçen Başkan Çelik, öncelikle Beyazşehir ile birlikte şehrin altı farklı noktasına yapılan mini terminal inşaatını da inceledi.


Başkan Çelik kentteki yatırımlarla ilgili olarak,“İnşaatlarımız ilgili birimlerimiz tarafından sürekli kontrol ediliyor; ancak biz de fırsat buldukça incelemelerde bulunuyoruz. Amatör Spor Kulüpleri Tesisleri ile başladığımız incelemelerimizde emniyet binaları, sosyal yaşam merkezleri, güreş eğitim kamp merkezi gibi inşaatlarımızı gezdik. Bu tesislerin hepsi önemli bir ihtiyacı karşılayacak. İnşaatlarımız kesintisiz olarak devam ediyor. İnşallah kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmete sunacağız” dedi.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön