24 / 04 / 2024

Kentsel yenilenme projesi ikinci kez masaya yatırılıyor!

Kentsel yenilenme projesi ikinci kez masaya yatırılıyor!

' KENTSEL Yenilemede Yeni Arayışlar ' başlığı altında ikinci çalıştayı düzenlemeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi, Birleşmiş Milletler Habitat' tan katılacak uzmanlarla kentsel yenilemeyi mercek altına alacak...



Nilüfer Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Habitat'a katılacak uzmanlarla kentsel yenilenme projesini ikinci kez masaya yatırıyor. 



'KENTSEL Yenilemede Yeni Arayışlar' başlığı altında ikinci çalıştayı düzenlemeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi, Birleşmiş Milletler Habitat'tan katılacak uzmanlarla kentsel yenilemeyi mercek altına alacak. Nilüfer Belediye, 'Kentsel Dönüşüm Projesine Hazırlık Çalıştayı'yla dönüşümün sosyal, çevresel, yasal ve ekonomik boyutlarını da tek tek masaya yatırıyor. Çalıştayın ikincisi bugün ve varın Nilüfer Belediyesi Dernekler Yerleşkesi'nde düzenlenecek. 


DÜNYADAKİ DÖNÜŞÜMÜ ANLATACAK 


Proje toplantısına BM Habitat Kent Planlama, Gelişim ve Tasarım Bölümü Yöneticisi Laura Petrella ile BM Habitat Danışmanı Şehir Plancısı Thomas Stellmach Diinya'daki Kentsel Dönüşüm süreçleri ve gelinen nokta üzerine Konferans verecek. 


Akşam Gazetesi 



Geri Dön