25 / 04 / 2024

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü projesine dair detaylar merak ediliyor. İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü hakkında detayları!



KIRLANGIÇ EVLER BEYLİKDÜZÜ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR 2022?

KİPTAŞ tarafından Kırlangıç Evler Beylikdüzü Gürpınar'da yarın satışlarına başlıyor. İşte diğer ayrıntılar…

KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLER'DE YÜZDE 20 İNDİRİM

KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm çatısı altında hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinde kampanyalı satışlar yarın itibariyle başlamaktadır.

KİPTAŞ tarafından başlatılan kampanya kapsamında proje için vade farksız olarak yüzde 50 peşinat ödendiğinde geriye kalan bedel teslimde ödeniyor. Yine açıklanan kampanya detaylarına göre peşin ödemelerde ise yüzde 20'lik indirim yapılıyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde toplam 505 adet konut yer alıyor. Arsa alanı 16 bin 110 metrekare olarak belirtilen Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare şeklinde belirlendi. 24 ayda tamamlanması planlanan Kırlangıç Evler projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri olarak belirlendi ve inşaatı için hazırlıklara geçildi. Temeli geçtiğimiz ay atılan proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçecektir.

KİPTAŞ PENDİK ARKATLI EVLERİ PROJESİNİN DETAYLARI NEDİR?

Merakla beklenen diğer proje de KİPTAŞ PENDİK ARKATLI evleri projesi. Yeni etap satışları merakla beklenen KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde inşa edilmektedir. Projenin detayları saymakla bitmiyor; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tileri de yer almaktadır.

894 bağımsız birimin de bulunduğu Arkatlı Evler'deki bağımsız birimlerin 604 adedi normal daire, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ofis olarak dizayn edildi. KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinin arsa alanı 42 bin 24 metrekare, inşaat alanı ise 139 bin 829 metrekare olarak belirlendi.

Tesla affetmedi! Tek tek geri çağırıyor!

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?


Geri Dön